La Regidoria d’Urbanisme estudia dur a terme un projecte de 500 places d’aparcament per al centre del poble

Si la idea fructifiqués i es tirés endavant tardaria al voltant de 3 ó 4 anys en finalitzar-se. Seria una modificació de l’actual aparcament subterrani de la Plaça del Mercat. Per a decidir executar-lo la regidoria consultaria primer el veïnat afectat per les obres i beneficiari del projecte. Lligat a l’actual problema de places d’aparcament de l’Avinguda Jaume I un grup de gent va presentar, a l’anterior regidor d’urbanisme, al•legacions al projecte però ho va fer fora de termini. La darrera problemàtica sorgida a partir de la remodelació de les 5 places es refereix a la Plaça de la Quintana i l’Avinguda Jaume I, ja que hi haurà una important pèrdua de places d’aparcament. Davant aquesta situació el veïnat ha fet la seua queixa pública amb cartells reivindicatius que pregunten on hauran d’aparcar ara.

Ràdio Pego ha volgut saber l’opinió de l’actual regidora d’urbanisme al respecte. Ana Aparisi ha contestat que la seua regidoria està estudiant un projecte d’aparcament de al voltant 500 places. El negatiu d’aquest és que “pot tardar uns 3 ó 4 anys en finalitzar-se”, explicava Aparisi, i afegia que això implicarà “molestar de nou a la gent que viu al centre del poble”, una qüestió que duen associades les obres. En paraules de la regidora d’urbanisme el projecte és “bonic i molt ambiciós”. Assegura la socialista que abans de donar un si definitiu al projecte “consultarà amb el veïnat si els interessa i si no es vol no es farà”.

El nou aparcament es realitzaria on se situa actualment l’aparcament subterrani de la Plaça del Mercat, que s’ha sabut recentment que està afectat per carbonatosi, el que afecta directament l’estructura. El projecte de nou aparcament va lligat, explica Aparisi, a què es faça una nova residència.

Abans d’iniciar-se les obres de l’actual remodelació de les 5 places un grup de veïns de l’Avinguda Jaume I va presentar al•legacions a l’exregidor d’urbanisme, Eduardo Síscar i a l’alcalde, Carmelo Ortolà, aquestes al•legacions però van ser presentades fora de termini el que va fer que no es tingueren en compte, relata l’actual regidora d’urbanisme. Es pregunta Aparisi quan es va fer el concurs d’idees “que va fer l’exregidor d’urbanisme?” “Quines idees eren les que ell tenia?” i assegura que ha “heretat la seua idea” i que ja “no puc fer res” perquè el projecte ja està en marxa i en una fase avançada.


424 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!