La regidoria d’Hisenda ja està rebent propostes per a les inversions del pressupost 2016

A través del correu electrònic creat per a l’ocasió: plapciutadana2016@pego.org. La ciutadania pegolina que no tinga un fàcil accés a internet també té la possibilitat de deixar les seues propostes per a les inversions dels pròxims pressupostos en una bústia instal·lada a l’entrada de l’Ajuntament de Pego. Les propostes han d’estar identificades amb nom i cognoms i si s’està empadronat al municipi.
Una de les propostes electorals de Ciutadans de Pego, com d’altres formacions polítiques que es van presentar a les últimes eleccions municipals, era crear una partida dels pressupostos que fora participativa. Per a complir este punt, des de la regidoria d’Hisenda de l’Ajuntament de Pego ja han començat a «promoure la participació ciutadana» donant l’oportunitat als pegolins i les pegolines de fer propostes «per a possibles inversions de cara als pressupostos de 2016».
Per a tal efecte s’ha creat un correu electrònic, plapciutadana2016@pego.org i s’ha instal·lat una bústia a l’entrada de l’Ajuntament, pensant en aquelles persones que no tenen accés a internet, perquè tinguen una via directa per deixar també la seua proposta. Deixen clar des de la regidoria d’Hisenda que totes les propostes que es facen han de portar nom i cognoms i si s’està empadronat a Pego. De fet, el regidor de l’àrea, Carmelo Ortolà, indicava que «si les iniciatives són anònimes no es tindran en compte».

Feia notar també el regidor que la bústia, que ha rebut diverses crítiques perquè és un model antic, és reciclada, d’ahí el seu aspecte.

Hisenda publicarà totes les propostes i, les que siguen més demandades s’atendrà, sempre intentant ajustar-les al pressupost, segons explicava Ortolà a Ràdio Pego. Sobre esta última qüestió, detallava Carmelo Ortolà que es podria donar el cas d’haver de fer una actuació en diverses fases perquè l’assignació de 2016 només permetera executar una part de la proposta inicial. La següent es faria amb una partida pressupostària del pressupost de 2017.

El regidor d’Hisenda informava que la data límit per a presentar suggerències d’inversió per al pressupost 2016 és fins el 15 de setembre de 2015. La causa, que l’equip de govern vol que el pressupost de l’any que ve entre en vigor l’1 de gener de 2016. Això implica que hauria de passar pel plenari abans que finalitze octubre de 2015.

Per últim, animava Carmelo Ortolà a usar la bústia instal·lada a l’Ajuntament de Pego o el correu plapciutadana2016@pego.org, no només per a proposar inversions per a 2016, sinó per a qualsevol altra qüestió en la que la gent tinga ganes de participar.
588 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!