La regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Pego editat un nou plànol turístic del municipi

La seua característica radica en que és més econòmic i senzill. Té dos parts diferenciades, d’una banda trobem el centre urbà i de l’altra el terme municipal de Pego. Inclou un plànol amb totes les valls que rodegen Pego.
L’oficina de turisme de Pego té, a la disposició dels turistes i visitants, el nou plànol de Pego que es caracteritza per tenir un nou format, més econòmic i senzill.

Per una cara trobem el centre urbà, amb una ampliació del centre històric per a poder localitzar els monuments més importants del poble. Per l’altra cara està tot el terme municipal, amb l’urbanització MontePego i la marjal de Pego-Oliva.

Estan marcats tots els serveis d’interès públic (escoles, instal•lacions esportives, farmàcies, parades d’autobús,…) així com d’interès turístic (hotels, rutes de senderisme, camí de Santiago, rutes per la marjal…).

Com a novetat s’ha inclós el codi QR, que és com un codi de barres que amb el telèfon mòbil pots accedir directament a la web turística de Pego i les Valls.

A més s’ha afegit un plànol de totes les valls per a indicar els recursos turístics que n’hi ha als voltants i que Pego és porta d’entrada a aquestos.
440 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!