La regidora d’urbanisme insta a Esquerra a parlar amb ella abans de llançar notícies com la de la Plaça de la Quintana

Anna Aparisi recordava que “és una obra que ve d’un concurs d’idees i per tant ve marcada per eixe concurs d’idees, que té un arquitecte i els diners nosaltres no els podem tocar, aleshores no té sentit el que Esquerra està dient”. La portaveu socialista de l’ajuntament de Pego i regidora d’urbanisme contestava aquesta setmana a les crítiques vessades pel president d’Esquerra-Pego, Saül Ortolà divendres passat al voltant de la gestió duta a terme pel consistori en les obres de remodelació de les 5 places de Pego. Més concretament els republicans “denunciaven la mala gestió del PSOE i de la seua portaveu Ana Aparisi” assegurant que “la regidora d’urbanisme, ha demostrat la seua ineficàcia en aquesta matèria al fer eternes les gestions i les obres, i al final deixar un resultat tan deficient, que s’han hagut de tornar a invertir diners, per a coses que haurien d’haver estat previstes en l’avantprojecte de les obres”.

Anna Aparisi contestava a aquestes crítiques assegurant que “es nota que no han estat mai en un govern perquè no coneixen com és duu a terme una gestió” i recordava que “la gestió de les obres s’ha dut sobretot des de Conselleria i des de COMSA el que no ha permès a l’ajuntament de Pego estar al tant del que criticava Esquerra-Pego”. És per això que la socialista expressava que “m’hagués agradat que abans d’aportar eixa notícia hagueren pogut parlar d’açò en mi, perquè jo no m’he negat a parlar en ERPV” i suposava que la noticia era “per fer un poc de soroll”.

Reiterava la regidora d’urbanisme que “l’ajuntament de Pego no ha tocat ni un euro de la subvenció” i per això “no veig sentit al tipus de notícia que ERPV ha enviat” als mitjans de comunicació, ja que Esquerra no podria fer alguna cosa diferent al que s’ha fet ja que, explicava, “és una obra que ve d’un concurs d’idees i per tant ve marcada per eixe concurs d’idees. L’obra té un arquitecte i els diners nosaltres –l’ajuntament de Pego- no els podem tocar, aleshores no té sentit el que ells –Esquerra-Pego- estan dient”.


498 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!