La pujada de l’IBI anunciada pel Ministre d’Economia no afectarà Pego

Ja que aquest increment, segons publicava el BOE a 31 de desembre de 2011 “no tendrà efectos para el periodo impositivo que se inicie en el 2013 para aquellos municipios en los que se apruebe una ponencia de valores total en el año 2012”.
El 30 de desembre de 2011 el Govern, després de la primera reunió del nou Consell de Ministres s’anunciava una pujada de l’IBI amb la finalitat de què les Entitats Locals no posen en perill l’objectiu d’estabilitat pressupostària establert pel nou Govern.

Aquest anunci, en un municipi com el de Pego, hagués estat per posar el crit al cel sinó fos perquè en dit Reial Decret Legislatiu, publicat el 31 de desembre de 2011 s’assenyala que “Tampoco tendrà efectos para el periodo impositivo que se inicie en 2013 para aquellos municipios en los que se apruebe una ponencia de valores total en el año 2012”, com està previst que passe amb la nova ponència de valors que s’està redactant per a Pego i que està marcat que entre en vigor l’1 de gener de 2013. El que pressuposa que durant aquest any quedarà redactada i aprovada pels òrgans competents.

Segons fonts municipals serà a finals de juny de 2012 quan està previst que es tanque la ponència de valors cadastrals que actualment s’està redactant.
422 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!