La productora musical pegolina, Suport Produccions, porta a València ‘Calle 13’

Serà el proper diumenge 14 de juny a la Plaça de Bous de València. ‘Calle 13’ són guanyadors de 2 Grammy i 21 Grammy Latino.
La productora musical pegolina Suport Produccions va anunciar a principis d’esta setmana que és la responsable que CALLE 13 MULTI VIRAL TOUR 2015 passe per València, una destinació que no estava inicialment en la seua agenda de concerts. Esta només contemplava Madrid i Barcelona. Finalment, però, Calle 13 aterrarà a la plaça de bous de València el proper diumenge, 14 de juny.
Serà la primera vegada que el grup de Puerto Rico actue al cap-i-casal. Calle 13, el grup llatinoamericà més conegut de l’escena internacional, desplega un mestissatge musical immens amb lletres directes de caràcter social que arriben a un públic divers, de diferents edats i gustos musicals.

A València, Calle 13 presentarà el seu darrer disc Multi viral. Un treball culminant en la seua carrera on es recreen en ritmes i gèneres, al costat d’unes lletres plenes de perspectives diferents amb les que identificar-se, però sobretot, plenes de substància i compromís.

Calle 13, amb només 10 anys d’història, ha rebut un gran suport del públic i de la crítica com ho demostren els 2 premis Grammy i els 21 premis Grammy Latino que ha guanyat.
598 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!