La Plataforma per la llei de dependència de la Marina Alta es reunix amb la nova Consellera de Benestar Social

Ho va fer ahir. En eixa reunió van posar al dia, a Asunción Sánchez-Zaplana, sobre les necessitats i mancances de la comarca pel que fa a recursos per a les persones amb discapacitat.
Ahir, alguns representants de les diferents associacions que conformen la Plataforma en defensa de la Llei de Dependència de la Marina Alta van es va reunir amb la nova Consellera de Benestar Social per a traslladar-li les necessitats i les mancances en matèria sociosanitària que patix la Marina Alta.

Representants d’associacions com Aprosdeco, Adima, AMPA Raquel Payá, Amadem, representant al seu torn a Ludai, Obrint Camí, Condenados al Bordillo i Adhama, van visitar la Conselleria de Benestar Social per a reunir-se amb la consellera del ram Asunción Sánchez Zaplana, la directora General de Persones amb Discapacitat i Dependència Pilar Collado, la secretària Autonòmica d’Autonomia Personal i Dependent, Nela Garcia Reboll i el Cap de Gabinet de la consellera Alvaro Cuadrado González. En esta reunió, la Plataforma va transmetre “de nou la nostra gran preocupació per la falta de centres i infraestructures en la nostra comarca, posant èmfasi en la necessitat la construcció de l’Àrea Socio Sanitària de la Pedrera, proposant solucions provisionals, però igual d’urgents”.

Assenyalen que estan disposats i disposades a seguir “amb la tasca de conscienciar a la ciutadania i als nostres dirigents per a treballar conjuntament en les necessitats presents i futures i cuidar dels més necessitats i dèbils de la societat”. I recorden que “totes i tots podem ser algun dia Dependents o tindre un Dependent que cuidar i volem que puguen viure dignament i ser atesos de manera que si falta algú de la seua família no acabe en la indigència o desemparat”.
466 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!