La Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic referma la vaga per al dia 17 de desembre de 2008

Desprès de la manifestació del passat 29 de novembre a València, aquesta Plataforma valora molt positivament la resposta i participació ciutadana rebutjant la política educativa del Govern Valencià i és per això que continuen amb el calendari previst que culmina en una vaga general en l’Ensenyament el dimecres, 17 de desembre. Des de la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic han decidit, davant les declaracions de dirigents del Govern i el Partit Popular Valencià, no aturar el calendari de mobilitzacions previst. I és que en els últims dies tant des del Consell com des del mateix PP valencià s’han negant les reivindicacions de la societat valenciana, les mobilitzacions i la Plataforma que integra la totalitat dels estaments educatius valencians i és per això que des de la Plataforma denuncien “que tan sols l’actitud mantinguda per la Conselleria d’Educació, és l’obstacle existent per trobar una eixida negociada al conflicte que ha generat la pròpia administració educativa valenciana”.

La Plataforma afegeix a l’actitud del Consell “el tractament informatiu que ha fet la Televissió Pública Valenciana de la mobilització que manté la comunitat educativa des de l’inici de curs” per a afirmar que “una volta contrastada la manipulació que s’ha fet de l’exitosa manifestació del dia 29 que la Plataforma ha encarregat als serveis jurídics que estudien la redacció d’una queixa al Síndic de Greuges” perquè asseguren “la Televissió Valenciana ha d’estar al servei de tots el valencians i valencianes i en cap cas servir com a instrument publicitari del Partit Popular Valencià”.

Sobre l’anunci de moratòria de la normativa reguladora de EpC, la Plataforma en Defensa de l’Ensenyament Públic explicava que “només pot denunciar una demora en la seua concreció que ja ha passat de tres setmanes”. Davant la situació provocada per l’actitud del Consell la Plataforma “anuncia que aquesta –moratòria- sols pot concretar-se en una retirada de l’Ordre”.

A més anuncia “la convocatòria de vaga general a l’ensenyament el proper dia 17 de desembre amb la clara intenció d’exigir a la Conselleria i al President Camps un canvi de direcció en la política educativa del Govern Valencià i l’establiment d’un calendari de negociacions de tots i cadascun dels punts de la Plataforma Reivindicativa presentats formalment davant la Conselleria i la Presidència del Govern”.

376 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!