La Plataforma de Pego per unes pensions dignes viatjarà de matinada a la manifestació de Madrid

Un autobús amb 54 persones eixirà des de Pego a les quatre del matí per a participar en la manifestació convocada per la Coespe, Coordinadora Estatal per la Defensa del Sistema Públic de Pensions per a demà, dimecres 16 d’octubre, a Madrid.


L’organització ha corregut a càrrec de la Plataforma de Pego per unes pensions dignes, que ha preparat l’assistència a Madrid a consciència, segons ha explicat el cap de Comunicació, Agustí Selfa.


La convocatòria de la manifestació és a nivell estatal i hi ha ja un bon nombre de participants que han eixit a peu des de diferents ciutats d’Andalusia i del País Basc. És per això que els membres de la Plataforma de Pego esperen una participació massiva, que podria estar al voltant del milió de persones.


La manifestació eixirà a les 11 del mati de la porta de Sol, a Madrid, per a anar cap al Congrés del Diputat, a on es llegirà un manifest.


L’autobús que eixirà a la matinada des de Pego està complet fa ja uns dies. En total hi aniran 54 persones, de les quals més de 30 són pensionistes i jubilats de Pego, als quals s’han afegit altres de diferents localitats de la Marina Alta.

688 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!