La Plataforma Actua Marina Alta dóna suport a la vaga general del 14-N

Esta plataforma, que encara està en procés de constitució, arreplega al seu si a totes les associacions reivindicatives de la comarca i té com a objectiu coordinar les accions per tenir més força social.
Preparant el ‘Taula Oberta’ de demà que estarà dedicat als motius que han dut als sindicats a convocar la segona vaga general en menys d’un any a l’Estat espanyol, Ràdio Pego s’assabentava que ahir per la vesprada, al Maria Ibars de Dénia, es reunien sindicats i associacions de la comarca que s’estan organitzant al paraigües d’una nova plataforma. La Plataforma Actua Marina Alta.

La Plataforma Actua Marina Alta, explicava Cloti Iborra, sindicalista de CCOO, encara s’està constituint i té com a objectiu principal coordinar les accions de les distintes associacions i plataformes que ja existixen i conviuen a la comarca, entre d’altres coses perquè no torne a passar el que va ocórrer fa unes setmanes enrere quan van confluir dos mobilitzacions comarcals el mateix dia i a la mateixa hora. Amb eixa coordinació i una calendari clar, totes les platafomes, associacions o entitats comarcals podran aconseguir més recolzament social.

Explicava Cloti Iborra que la vaga del 14-N no serà només una vaga laboral, sinó també de consum i és per això que demanen que la gent eixe dia no compre i consumisca el mínim de llum possible. La Plataforma Actua Marina Alta convoca i dóna suport a la manifetació que tindrà lloc el 14-N a Dénia. La manifestació eixirà des de l’estació d’autobusos de Dénia a les 11 del matí.
403 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!