La Pegatina i La Raíz a la Nit de Rock de la Fira de Pego 2012

Serà l’estrena per a concerts del nou recinte multiesportiu ‘La Trilladora’. Les entrades del concert, que tindrà lloc el dissabte 23 de juny, ja es poden adquirir per internet. A partir de juny les entrades es podran comprar a la Casa de Cultura.
La Pegatina serà el grup estrella de la Nit de Rock de la Fira de Pego 2012 junt amb els coneguts de la Safor, La Raíz. Així, el 23 de juny Pego bategarà amb la música fresca, rítmica, divertida, desenfadada i també reivindicativa d’estos dos grups. I ho faran en un nou espai, com avançava el regidor de Festes, Raül Tamarit.

Els veïns i les veïnes del poliesportiu ‘Ausiàs March’ poden respirar tranquils a partir del 9 de juny, dia en què oficialment s’inaugurarà el nou recinte multiesportiu de ‘La Trilladora’ amb la gala de l’esport. Just a temps per a albergar gran part dels esdeveniments musicals que puguen estar programats per a la Fira de Pego 2012.

D’altra banda, la gent que accedisca a la pàgina web www.nvivo.es, un enllaç que ja circula per la xarxa com és el perfil facebook de Ràdio Pego, podrà llegir que el concert de la Nit de Rock es durà a terme a “l’auditori municipal de Pego” i de segur que es pregunta: “però això on està?” i la resposta l’aclaria Raül Tamarit; es tracta del nou recinte multiesportiu ‘La Trilladora’.

Confirmava el regidor de Festes i d’Esports que, les obres del recinte que fa temps que estan pràcticament acabades, però que estaven aturades per qüestions econòmiques, ja estan finalitzades i tenen ja diferents activitats programades, dos de les quals hem descobert hui.

La seua capacitat és superior a la del poliesportiu ‘Ausiàs March’. A més, apuntava el regidor de Festes, té facilitat d’aparcament, millor accés per a la gent que puga vindre de fora de la localitat i produirà menys molèsties a una gran part de la població.

Tornant a la Nit de Rock de la Fira pegolina, les entrades per al concert de La Pegatina i la Raíz tenen un preu “econòmic”, com el qualificava el regidor de Festes, ja que estes valen 5 euros en venda anticipada i 8 euros en taquilla.

Avançava també el responsable de Festes de l’Ajuntament de Pego que la programació de la Fira ja està tancada. Assegurava Raül Tamarit que hi haurà música i activitats per a tots els gustos i edats.

448 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!