La participació pegolina als Mini Jocs Olímpics es queda a les portes de les medalles

Guanyar no és el més important en una cita olímpica com són els VIII Mini Jocs de la Marina Alta, però s’ha de reconèixer que sempre dóna gust. En aquesta edició els i les participants pegolins han fet una modesta actuació, sense deixar de valorar l’esforç de competir contra xics i xiques de tota la comarca. Obrim esports amb els VIII Mini Jocs Olímpics de la Marina Alta que es van celebrar aquest passat cap de setmana. Pego va estar ben representat en aquest esdeveniment que es du a terme cada dos anys a la comarca amb la participació d’un centenar de xics i xiques que van participar en atletisme, handbol, futbol, futbol sala, bàsquet, tennis i pilota valenciana. Durant l’arribada de la torxa a Pego, la representant de bàsquet i portadora de la bandera del Mini Jocs, Laura va expressar que “anem a gaudir, però també a competir”.

I van competir, però finalment no va poder ser. Perquè les seues rivals, del Dénia CB van aconseguir, finalment guanyar el partit que els hagués permès entrar a competir per medalles. Tot i això les xiques del bàsquet van quedar en un quart lloc, com comentava la regidora d’esports, Marian Tamarit:

Destacava també, la regidora d’esports, la participació pegolina en atletisme que va tenir uns resultats destacats. Andrea va córrer 80 metres, quedant en 4t lloc. Mar, la més menuda de les participats en 2000 metres, quedava en un 5é lloc.

Marian Tamarit, subratllava l’esforç de tots els i les participants pegolins en la resta d’esports i posava l’accent en l’experiència que suposa per a ells compartir unes jornades com són els Mini Jocs on es conviu intensament amb xics i xiques de la mateixa edat d’una manera entretinguda i divertida.


Avui en esports avancem el que seran els trofeus de fira i festes referits al futbol 7 i futbol 11 que se celebraran el dissabte 13 i 16 de juny, respectivament.

En primer lloc, trobem el Trofeu Fira i Festes Pego 2009 que reconeixerà al màxim golejador de cada equip i al jugador més regular de cada formació futbolítisca de Benjamins, Prebenjamins i Alevins. Que a més, amenitzaran la diada amb diversos partits de durada reduïda contra l’Hèrcules.

TROFEU FIRA I FESTES PEGO 2009
DISSABTE 13 DE JUNY
FUTBOL 7

CAMP A
Hora
09:00 PEGO C. F. Benjami “A” – PEGO C. F. Benjami “B”
09:40 PEGO C. F. Prebenjami “A” – PEGO C. F. Prebenjami “B”
10:20 PEGO C. F. Benjami “B” – HERCULES C. F.
11:00 PEGO C. F. Prebenjami “B” – HERCULES C. F.
11:40 PEGO C. F. Benjami “A” – HERCULES C. F.
12:20 PEGO C. F. Prebenjami “A” – HERCULES C. F.
*Partits de 2 parts de 15’

CAMP B
Hora
*10:00 HERCULES C. F. – PEGO C. F. Alevi “B”
*11:00 PEGO C. F. Alevi “A” – PEGO C. F. Alevi “B”
*12:00 PEGO C. F. Alevi “A” – HERCULES C. F.
*Partits de 2 part de 25’

Aproximadament a les 13:15 hi haurà entrega de trofeus final temporada 2008/2009.


D’altra banda, el dissabte 16 per la nit tindrà lloc l’entrega de Trofeus Fira i Festes Pego 2009 per a destacar al màxim golejador de cada equip i al jugador més regular de cada formació futbolítisca. En aquesta ocasió també es jugaran uns partits previs per escalfar motors. El rival serà el València C.F.


TROFEU FIRA I FESTES PEGO 2009
DIMARTS 16 DE JUNY
FUTBOL 11

Hora
*18:00 PEGO C. F. Infantil “A” – PEGO C. F. Infantil “B”
*18:40 PEGO C. F. Infantil “B” – VALENCIA C. F.
*19:20 PEGO C. F. Infantil “A” – VALENCIA C. F.
20:00 PEGO C. F. Cadet – VALENCIA C. F.
* Partits de 1 part de 35’

Aproximadament a les 21:30 hi haurà entrega de trofeus final temporada 2008/2009.


Aquest dilluns al programa ‘l’Esport a Ràdio Pego’ els nostres companys parlaran de tennis amb Quico, el coordinador del club, sobre l’Open que preparen per a finals de juny. Així mateix, si les circumstàncies ho permeten també conversaran amb Marc Giner, que està de trofeus a Canàries. D’altra banda, a l’Esport a Ràdio Pego també està previst que acudisca la gent del juvenil del Pego CF per analitzar la temporada passada i la propera.


449 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!