La Marina Alta sortirà al carrer el 12M per celebrar l’aniversari del moviment 15M

‘Acampada Dénia’ convoca a tota la societat de la Marina Alta a concentrar-se el dissabte 12 de maig a les 18:00h., a la Glorieta del País Valencià de Dénia per a “seguir alçant la veu per a deixar clar a polítics i banquers que no ens representen”.
“Que no, que no ens representen”, “no hi ha pa per a tant de xoriço”, “és estafa, no és crisi”, són algun dels lemes que el proper 12 de maig es tornaran a escoltar als carrers de múltiples ciutats de tot el món per a commemorar el primer aniversari del naixement del moviment 15 M (maig).

I és que la propera convocatòria internacional ja té data, i està cada dia més a prop. El dissabte 12 de maig ha estat el dia triat per a commemorar l’inici del moviment ciutadà ‘Democràcia Real Ja’, rebatejat com a ‘15M’. Eixe dia està previst que milions de persones tornen a prendre els carrers a tot el món.

A la Marina Alta també hi haurà mobilitzacions el dissabte 12. ‘Acampada Dénia’ ha convocat una concentració a les a les 18:00h., a la Glorieta del País Valencià de Dénia, sota el lema ‘SURT AL CARRER’. Una manera de fer veure que el moviment continua viu que, segons assegura ‘Acampada Dénia’, “seguim alçant la veu per deixar clar a polítics i banquers que no ens representen. Seguim exigint junts les nostres reivindicacions perquè el benestar del 99% de la població siga tingut en compte. La legitimitat dels nostres governants resideix en què han d’atendre els interessos de la immensa majoria de la societat i no el d’uns pocs privilegiats. El capitalisme ha decidit cancel•lar la democràcia i ara ens governen els banquers”.

Així, des d’Acampada Dénia s’assegura que “a la Marina Alta no ens quedarem aturats mentre continua aquesta estafa. Ens retallen els nostres drets i els nostres serveis públics!”. És per això que tornaran als carrers per amb el convenciment que les coses han de canviar.
443 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!