La mar, gran atractiu dels viatges de vacances

Els creuers prenen cada vegada més addictes, els pegolins i pegolines veuen en aquesta oferta de viatges en vaixell pel Mediterrani, majoritàriament, una manera agradable i còmoda de conèixer altres ciutats. Tot i això el nord d’Espanya també és un destí molt sol•licitat per aquestes dates. I cada vegada més la gent perd la por a volar i estar moltes hores a l’avió, Nova York o La Xina van coneixent-se a Pego. “A l’estiu tot el món viu”, una frase ben popular que ens diu molt d’aquesta estació de l’any que a l’hemisferi nord és associat amb el període de vacances, el que implica, com ja hem indicat anteriorment, entrar en una època de diversió, de relaxament. I com no, l’estiu també és un temps de descobertes, de canvis d’ubicació, encara que només siga durant una setmana. Els mesos de juliol i agost continuen sent, encara, els mesos per excel•lència dedicats a viatjar. I com ens trobem en l’equador de l’estiu hem volgut saber quines són les preferències de pegolins i pegolines a l’hora de conèixer altres ciutats i cultures.

“Per agost viu la mar i bull el món” és potser per això que a Pego cada vegada tenen més addictes els creuers. Ha caigut el mite que associava els creuers amb el luxe i els diners. Aquest fet ha fet que molta gent opte per ells alhora de planificar una setmana de les seues vacances. Pel Mediterrani, les Illes Gregues o les capitals nòrdiques. Aquests trajectes, però és millor sol•licitar-los amb antelació perquè segons indica Salvador Bañuls, propietari de l’agència de viatges MCO, a l’estiu és cada més complicat trobar destí perquè tot està complet.

Altres destins pels que també s’interessen molt els pegolins i pegolines estan situats geogràficament al nord peninsular: Astúries, Cantàbria, Andorra, són viatges molt demandats, buscant el verd i les temperatures temperades. Tot això, per a gustos colors i sobretot en qüestió de conèixer món. Des de fa uns anys ençà, Salvador, indica que ha crescut l’interès per destins llunyans com són Nova York o La Xina.

La recomanació estrella per a aquelles persones que vullguen contractar un viatge a través d’una agència de viatges és clar per a Salvador Bañuls, antelació en l’elecció. Recorda que sempre s’està a temps de cancel•lar. Fins a 15 dies abans d’iniciar el viatge les companyies no poden carregar cap taxa en la reserva.

Les maneres per a organitzar un viatge turístic són múltiples i variables. Actualment la xarxa d’internet fa cada vegada més fàcil que les persones puguen organitzar-se elles mateixes el viatge, tot i això des de MCO expliquen quin és l’avantatge de contractar aquest tipus de viatges a través d’una agència especialitzada. Són el filtre per a solucionar qualsevol tipus de problema que isca durant les estades.

Una dada interessant és que es confirma que cada vegada els viatges turístics es desestacionalitzen més. És a dir, que la gent es deixa una setmana en altres mesos que no són juliol i agost per poder gaudir de les ciutats que visitaran d’una manera més tranquil•la, sense conèixer les aglomeracions que es produeixen durant els mesos d’estiu.


199 Visites

Deixa un comentari