La Mancomunitat de Serveis Socials estrena web

La seua finalitat és apropar-se cada vegada més a la ciutadania. Navegant per la nova plana es poden conèixer les funcions de la Mancomunitat, així com els diferents departaments que hi integra.
La tecnologia està cada vegada més present entre nosaltres. A mesura que es retalla l’edat el seu domini és superior. A més, permet accedir a qualsevol servei des de qualsevol lloc del món. És per això que cada vegada són més les administracions i empreses que s’hi pugen al carro. En este cas trobem a la Mancomunitat de Serveis Socials de Pego, l’Atzúbia i Les Valls que el dilluns d’esta setmana estrenava web.
Esta té com a finalitat, explicava la regidora de Turisme, Comerç i Creama, Rosa Maria Ferrer, «apropar-se cada cop més als seus ciutadans i ciutadanes» perquè «Internet és un mitjà per difondre la informació, que molta gent utilitza. Qualsevol persona pot accedir i trobar fàcilment tota la informació referent als programes, prestacions i serveis en l’àmbit social».

De fet, en la primera plana de la web de la Mancomunitat de Serveis Socials se’ns explica que són els serveis socials: «un sistema de protecció social dirigit a tota la població en general. Ubicats en els centres socials municipals de cada poble, formats per equips interdisciplinaris que desenvolupen les següents funcions:

1. Informació, orientació i assessorament sobre els seus drets i els recursos socials existents.
2. Prevenció, detecció i anàlisis de les situacions de risc social.
3. Servei d’Ajuda a Domicili.
4. Cooperació social i Acció Comunitària.
5. Prevenció i Reinserció social.
6. Unitat de Prevenció Comunitària en Conductes Addictives (UPC-CA)».

Així mateix, navegant per la web també podem aclarir quins són els departament que integren la Mancomunitat de Serveis Socials. Es pot accedir a telèfons d’interès, a la normativa relativa a dependència, logopèdia i altres. D’altra banda, la plana web també té un apartat de tauló d’anuncis i d’impresos que s’anirà actualitzant. A més dóna l’oportunitat de poder contactar amb Serveis Socials.
Els continguts de la pàgina els actualitza el personal de la Mancomunitat de manera autònoma. D’altra banda, la web està integrada dins la pàgina turística de Turisme, pegoilesvalls.es, el que comporta que l’Ajuntament no haja de pagar de manera separada els dominis, els servidors i el manteniment de la web, segons informava la regidora de Turisme.
703 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!