La Kinky Beat a la VI edició dels Concerts de Ràdio Pego

La formació estarà acompanyada en els Concerts de Ràdio Pego per Apotheke Sound System i Desgavell. L’esdeveniment està organitzat pel programa d’aquesta casa L’Illa d’Encanta i la filà capitana cristiana 2009, Albardins. Els Concerts de Ràdio Pego començaran a partir de les 10 de nit. Demà dissabte, a partir de les 10 de la nit, tindrà lloc la VI edició dels Concerts de Ràdio Pego, una activitat que va nàixer d’un dels programes de col•laboradors d’aquesta casa, L’illa d’Encanta. Així un any més aquesta cita sonoritzarà Pego. Els Concerts de Ràdio Pego, a més d’estar organitzats per L’Illa d’Encanta també compten en l’organització amb la filà capitana del bàndol cristià, els Albardins.

El cartell: Desgavell, un grup d’Oliva que està actualment gravant un nou disc i que durant els Concerts de Ràdio Pego avançaran alguns dels temes que aquest inclourà, la base de l’actuació serà, però, el seu disc ‘Matant el Temps’.

Apotheke Sound System, una formació de ‘drum and base’ liderada per Dj Chola, dj Raki i Marcos Úbeda al trombó serà l’encarregada de tancar la nit de música que proposen els Concerts de Ràdio Pego. L’espectacle musical que han preparat s’espera que siga d’infart.

Com a cap de cartell La Kinky Beat en el seu primer concert després d’un llarg període de vancances, per a dur fins a terres valencianes, més concretament a Pego, el so del seu darrer disc, ‘Karate Beat’.

Les portes del Poliesportiu Municipal s’obriran a les 9 de la nit i els concerts començaran a partir de les 10 (sense massa retards). La informació sobre la venda d’entrades es pot consultar la pàgina web de l’Illa d’Encanta: www.illadencanta.com. Aquestes tenen un preu de 8 euros anticipades i de 10 euros en taquilla.

533 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!