La Junta General de Creama aprova el pressupost i el pla d’actuació de 2011

Gata de Gorgos tindrà la capitalitat del consorci l’any que ve. El pressupost inicial per al pròxim exercici ascendix a 1.612.000 euros de les aportacions dels ajuntaments que formen el consorci. A estos comptes s’afegiran els recursos d’entitats com el SERVEF i el Fons Europeu per al desenvolupament de tallers d’ocupació, cursos de formació o programes, entre d’altres.
El president del Consorci per a la Recuperació Econòmica i l’Activitat de la Marina Alta (CREAMA), el diputat de Promoció i Desenvolupament Local, Juan Roselló, presentava, a finals de la setmana passada, el pressupost i el pla d’actuació per al 2011. La reunió de la junta general se celebrava en l’edifici Espai La Senieta, a Moraira, amb Antoni Joan Bertomeu com a alcalde amfitrió. El pressupost inicial per al pròxim exercici ascendix a 1.612.000 euros de les aportacions dels ajuntaments que formen el consorci: Benissa, Calp, Dénia, Gata de Gorgos, El Verger, Ondara, Pedreguer, Pego, Poble Nou de Benitatxell, Teulada-Moraira i Xàbia. A estos comptes s’afegiran els recursos d’entitats com el SERVEF i el Fons Europeu per al desenvolupament de tallers d’ocupació, cursos de formació o programes, entre d’altres.

Un altre dels acords adoptats va ser el de fixar la capitalitat del Creama en el 2011 en la localitat de Gata de Gorgos. La gerent del consorci, Dolores Orihuel, indicava que el pla d’actuació està basat en criteris de “conservadorisme” a causa de la crisi econòmica i al desconeixement de la incidència que tindran les noves mesures de foment d’ocupació. Malgrat tot, el president afirmava que “tot i este moment de transició, des de CREAMA no pararem, ni tan sols a minorarem la marxa de tots els nostres projectes i activitat. Ara és quan més sentit té el consorci i estarem ací per a ajudar els empresaris, els emprenedors i a crear ocupació”. D’altra banda, Roselló agraïa la confiança del SERVEF i de l’IMPIVA perquè “és essencial per a millorar la nostra oferta de serveis i aconseguir un teixit socioeconòmic més competitiu i innovador”.

El pla d’actuació està basat fonamentalment en l’ús de les xarxes socials i en l’enfortiment dels espais de cooperació. Estes dos vies d’acció complementaran a serveis ja consolidats com són les àrees de promoció empresarial, d’inserció (amb la xarxa d’Agències de Desenvolupament Local com a Centres Associats al SERVEF), de formació i de desenvolupament comarcal.


475 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!