La Junta Central de Moros i Cristians presenta els capitans d´enguany


Per primera vegada a la història de les festes de moros i cristians de Pego, la Junta Central reconeixerà els capitans que enguany regnaran els dos bàndols, Al Azdrach i Algarades i li donaran color i riquesa als desfiles. Aquesta presentació oficial conjunta es pretén consolidar amb el temps per donar major unitat a la festa.

La Junta Central de Moros i Cristians enguany ha decidit consolidar la unitat de la festa amb l’organització de l’acte de presentació dels capitans que regnaran aquest 2006 durant el darrer cap de setmana de juny.

Aquest tipus de reconeixement es vol implantar en el futur, així, la festa de dissabte serà el tret d’eixida d’aquesta unió. Al Azdrach i Algarades han estat les filaes afortunades en encetar aquesta nova tradició.

Per a posar un poc de mel als llavis de moros, cristians i pegolins, el dissabte es presenta als capitans que donaran a la festa eixa rigorositat que se li exigeix, sempre amb un toc irònic de fons, però amb l’elegància i la distinció precises que es mereixen les desfilades de moros i cristians.

Al sopar d’honor, on ja estan confirmats al voltant de 450 comensals, es podrà triar entre dos menús d’autor, un d’origen àrab i l’altre cristià, per a agafar forces i ballar fins la matinada després de conèixer qui els capitanejarà.

Bon menjar, sorpreses, colors, música… tot el que envolta a la tradicional i benvolguda festa de moros i cristians s’avançarà aquest dissabte a partir de les 10 de la nit al poliesportiu de la Trilladora.
434 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!