La Junta Central de Moros i Cristians de Pego convoca el seu XXVI Concurs de cartells

Les dates en què es desenvoluparà en 2015 la festa de Moros i Cristians són 2, 3, 4 i 5 de juliol. El premi consistirà en una quantitat en metàl·lic fixada en CINC-CENTS EUROS. Només es concedirà un premi i a mes hi haurà una menció especial a l’artista Pegolí millor classificat. El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dissabte 11 d’abril de 2015, a les 13 hores.
Una vegada clares les dates en què en 2015 es desenvoluparà la festa de Moros i Cristians de Pego, un poc més tard del que és habitual i, havent transcorregut quasi tot el mes de gener, la Junta de Moros i Cristians convoca el XXVI CONCURS DE CARTELLS DE MOROS I CRISTIANS A PEGO.

Podran participar en aquest concurs tots els i les artistes que ho desitgen. El tema no té pèrdua, és únicament i exclusiva sobre la festa de Moros i Cristians de Pego i és per això que hauran d’aparèixer específicament un motiu moro i un de cristià. Els artistes podran executar les seues obres amb llibertat de procediment i color ajustant-se al tema i de manera que no presente dificultats la seva reproducció litogràfica. Per tal raó se n’exclouen les tintes de color or i argent. Es valoraran molt els treballs realitzats en tècniques de pintura: a l’oli, aquarel·la, etc.

En els treballs hauran de figurar la inscripció:
«MOROS I CRISTIANS, PEGO
2, 3, 4 i 5 de Juliol»Cartell guanyador de 2014


El disseny per ordinador inclourà CD amb tots els fitxers necessaris per a la reproducció. Els treballs es presentaran a la Casa de Cultura (carrer Sant Domènech, 5), a ports pagats si venen de fora de la població. Cada participant podrà presentar totes les obres que desitge.

Només es concedirà un premi i a mes hi haurà una menció especial a l’artista Pegolí millor classificat. El premi consistirà en una quantitat en metàl·lic fixada en CINC-CENTS EUROS. El premi s’entregarà durant els transcurs de la revetlla de Presentació dels Capitans 2015. El cartell guanyador apareixerà a la portada del llibre de Moros i Cristians que s’editarà, i el cartell de l’artista pegolí millor classificat apareixerà publicat a l’interior del mateix.

El termini de presentació dels treballs finalitzarà el dissabte 11 d’abril de 2015, a les 13 hores. La decisió del Jurat es notificarà per escrit a l’autor premiat. El jurat estarà constituït per la referida junta i membres qualificats que seran nomenats per la mateixa. El veredicte del Jurat serà inapel·lable.
790 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!