La imatge de Pego a “Alicante Calidad”


El passat cap de setmana es va realitzar la III Fira de Productes Alacantins de Qualitat, més coneguda sota el denominador “Alicante Calidad”. Pego estava representada en un estand organitzat pel Creama on es volia ressaltar la qualitat del poble en el seu conjunt per tal de potenciar-lo econòmicament.

La III edició de la Fira de Productes Alacantins de Qualitat, “Alicante Calidad”, va tenir lloc el passat cap de setmana, a la capital provincial amb l’objectiu de promocionar i descobrir els pobles alacantins amb una imatge conjunta de qualitat.

Pego i Les Valls van disposar d’un estand de 50 m2 reforçat amb 5 panells que, sota el lema “Els rius de la vida”, mostraven al públic assistent els atractius del municipi, tant els geogràfics i històrics, com els culturals, gastronòmics i festius, sense oblidar els costums que caracteritzen i defineixen Pego, en una fira marcada, principalment, per la imatge a oferir més que per la comercialització de productes concrets.

L’estand del municipi, organitzat pel Creama de Pego amb el suport de l’àrea d´Obres i Serveis i l’àrea de Turisme de la Mancomunitat de Pego i Les Valls ha estat subvencionat, aproximadament en un 80%, per l’àrea de Foment de la Diputació Provincial de Comerç, al capdavant de la qual es troba el també president del Creama, Juan Roselló.

D’altra banda, un grup representatiu de pegolins es van desplaçar el dissabte fins al recinte firal d´Alacant per a visitar la fira i poder gaudir, amb els cinc sentits, dels productes de qualitat de la província.
437 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!