La Guàrdia Civil de Pego recupera una gran quantitat d’efectes i maquinària agrícola

Procedents, presumptament, de distints robatoris perpetrats al terme municipal. La Guàrdia Civil demana col•laboració per a reconèixer els efectes recuperats. Així, demanen a la població pegolina que haja sofert algun robatori, haja estat este denunciat o no, que passe a identificar els distints objectes. La caserna està oberta de 9 a 15h. També es pot telefonar al 96 557 00 31.
En una de les darreres intervencions realitzada per la Guàrdia Civil de Pego, esta va confiscar una gran quantitat d’efectes i maquinària agrícola, presumptament, procedents de distints robatoris comesos al terme municipal de Pego. Davant el gran nombre d’objectes recuperats, la Guàrdia Civil demana col•laboració per a reconèixer els efectes recuperats.

La varietat d’objectes recuperats, molt possiblement, procedents de casetes de camps i explotacions agrícoles, és àmplia: una gran varietat de material i apers agrícoles per a acoblar a tractors i destinats a llaurar la terra, motocultors, carretilles, escales, motxilles de polvoritzar, un gat hidràulic, un pes antic (probablement de taronges), un programa de reg de la marca Coarval, una radial, entre d’altres efectes. També apers de cavalls i, des de la Guàrdia Civil es posa especial atenció en localitzar als possibles amos de dos portes metàl•liques de color verd i dos portes metàl•liques de color gris-metall, ambdues de grans dimensions el que indicaria que servien per a tancar alguna parcel•la.

La Guàrdia Civil de Pego sol•licita col•laboració ciutadana i demana a aquelles persones que hagen patit algun robatori en el que els hagen sostret efectes, amb característiques semblants a les descrites, indiferentment de què haja estat denunciat o no, s’apropen a la caserna de la Guàrdia Civil de Pego en horari de 9 a 15 hores a reconèixer-los. La caserna està situada a l’Avinguda de València, nº18. També poden posar-se en contacte telefònicament marcant el 96 557 00 31.
532 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!