La Gossa Sorda llança el primer single del seu nou disc, ‘La Polseguera’

Este primer senzill, que arribarà a les xarxes en format audiovisual, es titula ‘La nostra sort’. En ell, la formació pegolina parla “de la situació de molta gent que s’ha vist privada de les mínimes condicions de vida digna”. En els propers dies La Gossa Sorda té previst anar destapant més informació sobre ‘La Polseguera’, un procés que culminarà el dissabte 21 de juny, amb l’estrena en directe del nou disc al Concert de Festes de Pego 2014.
Després d’una parada de més d’un any i mig La Gossa Sorda torna als escenaris amb un nou disc baix del braç. El nou disc és diu La Polseguera i, com a avançament la formació pegolina ha triat un vídeo amb la cançó ‘La nostra sort’.Explica La Gossa Sorda en una nota de premsa que ha remès als mitjans de comunicació que “La Nostra Sort parla de la situació de molta gent que s’ha vist privada de les més mínimes condicions de vida digna”, assegura que este primer senzill “és un cant a la quotidianitat que ens obliguen a viure i un crit a favor de la unitat per al canvi social i polític”.

El vídeo que li dóna suport ha estat dirigit per Xepo Walters i protagonitzat pel grup als estudis Tesla de Dénia on han enregistrat el disc.

Informa la formació pegolina que en “els propers dies La Gossa Sorda té previst anar destapant més informació sobre La Polseguera”. Este procés de llançament de ‘La Polseguera’ culminarà el proper dissabte, 21 de juny, amb l’actuació en directe al recinte multiactivitats ‘La trilladora’, en el Concert de Festes de Pego 2014.
632 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!