La gala de teatre tanca un curs ple d’èxits per a l’Escola de Teatre de Pego

La gala tindrà el format d’una entrega de premis. La seua entrada és de 5 euros, diners que es destinaran a l’ONG Cooperaperú que treballa amb xiquets d’extrema pobresa del Perú. La gala de teatre comptarà amb la participació de l’alumnat de l’Escola de Teatre de Pego i amb La Butaca Teatre, Samaruc Teatre (Oliva), Tres i no res, Tarannà Teatre (Dénia), Dijous Teatre i xicocalla Teatre (Elx). Tot, a partir de les 20 hores al Teatre Municipal de Pego.
L’Escola de Teatre de Pego ha tingut una temporada plena d’èxits. L’últim grup en nàixer de l’escola, Dijous Teatre, estrenava la seua òpera prima penjant el cartell de ‘no hi ha entrades’, situació que repetia l’Escola de Teatre de Pego amb ‘Metrosexual’ i, justament esta obra, la setmana passada, guanyava el Premi del públic del Certamen de Teatre de Dénia, com explicava el director i actor de l’obra, César Monzonís.

També la setmana passada, La Butaca Teatre estrenava la seua última obra a Pedreguer, ‘Mort de dama’, amb molt bones sensacions. I no hem d’oblidar que fa uns mesos enrere el mateix Cèsar Monzonís s’alçava amb el guardó del Certamen de Monòlegs de Gandia.

És per això que la gala de teatre que ha organitzat l’Escola de Teatre de Pego podem afirmar que arriba en un moment dolç per als actors i actrius pegolins. La idea ix perquè una de les components de l’Escola de Teatre de Pego se’n va de cooperant, durant sis mesos, al Perú amb l’ONG ‘cooperaperú’ que treballa amb xiquets d’extrema pobresa d’aquell país.

A la gala de teatre que tindrà lloc dissabte, 22 de juny a Pego, a les 20 hores i al Teatre Municipal, col·laboren els grups de teatre que han nascut de l’escola de Pego: La Butaca, Tres i no res, Dijous Teatre i també Samaruc Teatre des d’Oliva, Tarannà Teatre, el grup més antic de Dénia i xicocalla d’Elx, experts en clown.
En esta entrega de premis, que serà la gala de teatre, estarà present l’humor, però també de crítica, sempre amanida amb la ironia més subtil.

La gala del teatre és una clucada d’ulls a totes les obres que s’han representat al llarg de l’any. Serà com “un circ teatral on hi haurà un poc de tot”. Cèsar Monzonís traslladava que el que volen aconseguir és “deixar un somriure al rostre de la gent que acudisca” i recordava que, en acabar, la gent té una oportuntat boníssima de sopar fora i després acudir al concert de la nit de rock de les festes de Pego que començarà puntual a les 23 hores, a la Trilladora, amb els pegolins Smoking Soul’s.

Apuntava el director l’escola de teatre de Pego que durant l’any, l’escola col·labora amb el banc d’aliments, com ho fan altres associacions del poble, una col·laboració que s’estén a d’altres agrupacions del municipi. Amb això, César Monzonís, ressaltava que en esta ocasió, els beneficis que puguen traure d’esta gala de teatre, se’n van al Perú amb una persona de confiança, perquè arriben als xiquets i les xiquetes que allí els necessiten perquè viuen en l’extrema pobresa.
550 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!