La Fira de Nadal d’Orba s’avança un dia i es desenvoluparà divendres i dissabte

22 comerços i 16 associacions d’Orba ompliran de vida els carres dels seu centre per mostrar tot el que tenen este Nadal. Parc Infantil, exposició taurina, la banda per començar, pilota, seran alguns dels atractius que, a partir de les 10 del matí de divendres, 6 de desembre, es podrà descobrir a este poble veí de l’interior de la Marina Alta.
Que el 6 de desembre caiga divendres ha permés que les fires que tenen lloc, tradicionalment, per estes dates, s’avancen un dia en el calendari. Un exemple el trobem en la Fira de Nadal d’Orba que, tenint en compte que la previsió meteorològica marca sol per a tot el divendres, des d’ aproximadament les 10 del matí de divendres, trauran totes les seues novetats per a mostrar als orbers i les orberes i a tota la resta de gent que s’hi aprope per conèixer-les, com explicava el president de l’associació de comerciants, José Villar.

La Fira de Comerç i Nadal d’Orba es desenvolupa en els carrers del nucli urbà d’ una localitat d’interior, resguardada pel Castellet i altres muntanyes que l’abriguen en una càlida abraçada. Durant els dos dies de fira, 6 i 7 de desembre, 22 comerços i 16 associacions s’uniran per a transmetre tot el seu bon humor i la qualitat dels productes i la seua feina als visitants de la fira.

La música serà un pilar important de la Fira de Nadal d’Orba. La banda la inaugurarà, però també estarà present amb diferents concerts de la bandeta i de l’orfeó d’Orba.
La Fira de Comerç i Nadal d’Orba es presenta com una oportunitat immillorable per a passar el dia i participar en tallers d’alfareria o d’elaboració de pizza, entre d’altres, a més de conèixer Orba. La gent ha d’estar segura, apuntava José Villar, president de l’Associació de Comerciants d’Orba, que “Orba els espera amb els braços oberts”.

557 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!