La Festa continua a Pego amb l’homenatge al seu patró, l’Ecce-Homo

Avui gran espectacle musical amb els mítics 70 com a protagonistes; d’una banda i amb el tradicional concert de fira de l’Orfeó de Pego. Demà exposició de la imatge del Santíssim Ecce-Homo; segon dia dels Xiquets i les Xiquetes amb aquajocs a ‘La Trilladora’; paella gegant al Passeig Cervantes amb més de 1.200 racions; gran partida de raspall al carrer Pere Sala, intercanvi de bandes joves a la Plaça de l’Ajuntament i revetla musical amb les orquestres Montecarlo i Vértigo. Dimecres, 30 de juny, dia de la Sang. Festes patronals de Pego 2010

DILLUNS, 28 DE JUNY:

A les 10’30 de la nit, concert de Fira de l’Orfeó de Pego a l’església de Nostra Senyora de l’Assumpció.

Una oportunitat excel•lent per a deixar que la música vocal et regale una estona de pau.

————————

Gran espectacle musical i de varietés amb los Míticos 70, al Poliesportiu Municipal.

Les actuacions de Toni Ronald, Jeanette, Micky i Lorenzo Santamaría transportaran l’auditori a una dècada musicalment entranyable i rica en matisos. Una manera de comprovar que els anys passen, però les melodies, les lletres de les composicions, romanen fresques i intactes tot i la fugacitat del temps.

A més, actuarà la cantant de cobla Eva Santamaria i l’humorista Carlos Luna.

Deixa’t transportar per la música als mítics 70!DIMARTS, 29 DE JUNY:

A les 8’30 del matí exposició de la imatge del Santíssim Ecce-Homo, per a la seua veneració, culte i peticions.

Únic dia de l’any en què es la imatge es trobarà dipositada dalt la taula de l’altar de la Capella de l’Ecce-Homo per tal de donar-li culte de prop i que les mares i els pares amb els seus fills puguen apropar-se a la venerada imatge del patró del poble de Pego.

La imatge de l’Ecce-Homo romandrà a l’altar fins a la 1 de la vesprada.

A les 12 hi haurà volteig general de campanes.

A les 6 de la vesprada passacarre de la Banda de Cornetes i tambors de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo.

A les 7’30 de la vesprada, solemnes vespres celebrades a la Capella de l’Ecce-Homo per la germandat sacerdotal del patró del Pego.

En acabar la celebració, trasllat processional de la Imatge del Santíssim Ecce-Homo amb el següent itinerari: Carrer Ecce-Homo, Capità Cendra, Sant Jaume, Sant Agustí, Plaça Mayorazgo Cendra, Plaça de l’Ajuntament i parròquia, on es cantarà l’himne al Santíssim Ecce-Homo.

A la mitjanit, aurora en honor al Santíssim Ecce-Homo que eixirà de la Capella i seguirà l’itinerari de costum. Al finalitzar s’oferirà una degustació variada amb refrigeri inclòs.

——————

Segon dia dels xiquets i les xiquetes. En aquesta ocasió els jocs es traslladaran a la piscina municipal de ‘La Trilladora’ perquè l’aigua serà la protagonista, de fet el segon dia dels xiquets i les xiquetes estarà dominat pels aquajocs.

Si vols refrescar-te i passar-t’ho bé, acudeix a ‘La Trilladora’!

————–

Paella gegant al Passeig Cervantes.

La paella gegant, guisada per cuiners pegolins, amb ingredients pegolins que seran subministrats per diferents comerços del municipi, està oberta a tot el poble de Pego.

L’Ajuntament col•locarà taules suficients perquè la gent, més de 1.200 comensals, menge còmodament la paella al Passeig i així contribuir a intensificar l’ambient festiu que es respira, des de fa dies, pels carrers del poble.

————–

A les 18:30 hores, cita amb l’esport més tradicional de les nostres terres, la Pilota Valenciana.

Serà una gran partida de demostració de raspot on es podrà contemplar de primera mà el bon joc de pilotaris de renom i categoria.

La gran partida de la modalitat de raspall enfrontarà a Genovés I i Luisito, qui compartiran joc amb un pilotari del poble contra Waldo i Basilio, qui també compartiran joc amb un altre pilotari local.

Aquest esdeveniment esportiu que podran seguir tots els aficionats a la pilota i els jugadors novells de l’escola de pilota de Pego tindrà lloc al carrer Pere Sala.

——–

A les 20:00 hores, a la Plaça de l’Ajuntament, concert d’intercanvi musical, a càrrec de la Banda Jove de l’Agrupació Musical de Pego i la Banda Jove de la Unió Musical Primitiva de Castell de Castells.

Una bona oportunitat per a apreciar els avanços d’estos joves talents instrumentals.

——————

A la mitjanit i, després d’una jornada carregada d’activitats, que millor que acomiadar el dia i encetar-ne un de nou, amb un bon recull de música de tots els estils i per a tots els gustos de la mà de l’actuació musical, al Pla de la Font, de les orquestres Montecarlo i Vértigo, aquesta última amb la intervenció del cantant Leo Segarra.

Gaudeix de les actuacions de dos de les orquestres amb més qualitat de les terres valencianes i comparteix la nit amb la resta de pegolins i pegolines!DIMECRES 30 DE JUNY, DIA DE LA SANG:

A les 8 del matí, volteig general de campanes i ‘despertà festera’ per la Banda de Cornetes i Tambors de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo.

A les 11’30 del matí, solemne eucaristia, concelebrada pels sacerdots de Pego i membres de la Germandat Sacerdotal del Santíssim Ecce-Homo.
L’eucaristia serà cantada pel Col del Santíssim Ecce-Homo i assistiran Autoritats, Junta Directiva i Camareres de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo, grup de matrimonis que celebren les seues bodes d’argent i d’or, Presidents de la Junta Central de Setmana Santa i de la resta de Confraries, així com dirigents d’altres organitzacions de festes locals, confrares i devots del patró de Pego. Queda convidat tot el poble en general.

A les 2 de la vesprada, mascletà a la Plaça de l’Ajuntament a càrrec de la pirotècnia Garuda. A continuació, menjar de germanor de tota la confraria. Tots els confrares que vullguen assistir poden retirar el seu tiquet abans del 28 de juny a la Sagristia de la capella del Santíssim Ecce-Homo.

A les 7 de la vesprada, tradicional repartiment de la murta que eixirà de la Parròquia i passarà per la Plaça de l’Ajuntament, Plaça Mayorazgo Cendra, Ramon i Cajal, Camilo Pérez, Mar, Jaume I, Major, Plaça de l’Ajuntament, Ecce-Homo fins la mateixa capella on es cantarà l’himne. A continuació tindrà lloc un castell de focs d’artifici a la Plaça de l’Ajuntament.

A la mitjanit, gran castell de focs artificials a càrrec de Ricardo Cavaller. El castell es disparà des del Passeig Michel.

Organitza: Confraria del Santíssim Ecce-Homo i Regidoria de Festes de l’Ajuntament de Pego.

————————–

Estrena, al Cinema Municipal de Pego, de la tercera part de la Saga ‘Crepúsculo’, ‘Eclipse’. L’esdeveniment tindrà lloc a les 8 de la vesprada i a les 10’30 de la nit,. ‘Eclipse’ és la tercera pel•lícula de la saga vampírica de Forks escrita per Stephenie Meyer.

Dirigida per David Slade i interpretada per Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Bryce Dallas Howard o Xavier Samuel, entre d’altres, ‘Eclipse’ ens porta a la gran pantalla la continuació de la saga vampírica de Forks encetada amb ‘Crepúsculo’, i seguida per ‘Luna Nueva’.

En aquesta ocasió, mentre Seattle és assolada per una cadena de misteriosos assassinats i un malvat vampir continua la seua recerca de venjança, Bella es troba, una vegada més, rodejada pel perill. En mig de tot això, es veurà forçada a elegir entre el seu amor per Edward i la seua amistat amb Jacob… sabent que la seua decisió té el potencial suficient per a encendre la flama de la lluita intemporal entre vampirs i homesllop.

Amb la seua graduació aproximant-se ràpidament, Bella ha de prendre la decisió més important de la seua vida, fins al moment. Una decisió que posarà en joc la vida i la mort.

575 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!