La Falla La Font guanya el 1r premi al Monument Faller

La Falla Convent s’enduu el segon i el tercer és per a la Falla Plaça i Natzarè. El Monument Faller Infantil és per a la Falla Convent, qui també s’ha endut els primers guardons del Llibret Faller i la Presentació Fallera. La Font, ha guanyat el premi de la Crítica Local i l’Ofrena. A més, Ainhoa Sendra, la fallera major infantil de La Font s’ha endut el primer premi de decoració de Portalades.
A les 20:15 hores d’aquesta vesprada de dijous, amb el saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego de gom a gom de fallers i falleres, l’alcalde de la localitat donava a conèixer el premi al millor monument faller de 2010. El guardó requeia, com sol ser habitual a Pego, en el monument de la Falla La Font, una comissió que, confessava la seua presidenta, Xelo Sendra, destina molts diners al monument faller. El segon premi se n’anava a la Falla Convent i el tercer, a la Falla Plaça i Natzarè, que ja ho vaticinava amb el tema escollit enguany per al seu monument gran, l’etern tercer premi, donant-se un any més.

El jurat considerava com a millor monument infantil el de la Falla Convent que tenia com a temàtica, la cuina d’autor i tota la química que la rodeja. El segon premi requeia en el monument infantil de la Falla La Font i per últim en el de la Falla Plaça i Natzarè.

El Premi de la Crítica Local Fallera, incorporat enguany com a guardó per la Junta Local Fallera, per a valorar l’esforç crític de les comissions falleres, ha estat per a la Falla La Font. El segon premi l’ha merescut la Falla Plaça i Natzarè i el tercer premi ha estat per a la Falla Convent.

La millor presentació, segons el jurat, va estar la de la Falla Convent, seguida per la presentació fallera de la Falla Plaça i Natzarè i finalment, la Falla La Font s’enduia el tercer premi de presentació.

El premi a l’ofrena ha estat per a La Font. El jurat ha considerat que el segon premi d’ofrena havia de recaure en la Falla Convent i finalment el tercer ha estat per a la Falla Plaça i Natzarè.

El millor llibret faller ha estat el de la Falla Convent, que una de les seues presentadores, l’escriptora Elvira Cambrils, ja apuntava com a valuós pel seu humor i la seua intel•ligència, dos elements necessaris per a intentar el canvi social en estos temps de crisi. El segon premi era per a la Falla Plaça i Natzarè i finalment, la Falla La Font s’enduia el tercer premi de llibret.

El darrer premi, el de decoració de Portades era per a Ainhoa Sendra, la Fallera Major Infantil de la Falla La Font. Les altres Portalades guardonades han estat, segon lloc la d’Aitana, de la Falla Convent i la de Silvana de la Falla Plaça i Natzarè.
251 Visites

Deixa un comentari