La Falla Convent torna a apostar per Xavi Castillo

L’alcoià, junt a Pot de Plom presenta a Pego el seu últim muntatge, ‘València Zombi’, una història que comença quan en els laboratoris de la ‘Valencian Genetic Corporation’, per encàrrec de la Generalitat Valenciana, s’investiga la creació d’un virus anomenat ‘Furia Valenciana’ per a aconseguir, mitjançant la inoculació en els individus, el ‘Valenciano perfecto’.
Parlem de teatre i falles perquè a Pego la Falla Convent continua apostant per l’alcoià Xavi Castillo i el seu particular humor per a recaptar diners per a les diferents activitats de la comissió de cara a les Falles de l’any que ve. Amb l’actuació de dissabte, la Falla Convent és la quarta vegada que compta amb Xavi Castillo. La principal diferència entre l’espectacle que es podrà veure dissabte, ‘València Zombi’ i la resta d’actuacions de l’actor al Teatre Municipal és que en aquesta ocasió es tracta d’una obra coral amb la participació de diversos actors i actrius que acompanyaran Castillo en les seues contínues transformacions a l’escenari.

Així, a partir de les 22:30 hores, al Teatre Municipal de Pego l’auditori es podrà riure ben a gust amb ‘València Zombi’ la nova proposta teatral de Xavi Castillo que continua la línia encetada amb “Iuventutis Day” que tan èxit va tindre la temporada passada. Així i tot, aquesta vegada Xavi Castillo, a més de la direcció teatral, també assumeix un paper d’actor. La producció corre a càrrec de la companyia Pot de Plom

A ‘València Zombi’ tot comença quan en els laboratoris de la “Valencian Genetic Corporation”, per encàrrec de la Generalitat Valenciana, investiguen la creació d’un virus anomenat “Furia Valenciana” per a aconseguir, mitjançant la inoculació en els individus, el “Valenciano perfecte” i poder extingir per sempre els pocs reductes rojos que queden a València. El problema s’urgeix quan eixe virus s’escapa i muta entre la població convertint València en un gran caos. Els zombis s’apoderen de tot i es produeix la gran catàstrofe… “Valencia bajo el terror de los zombis del PP”, resa la síntesi de l’obra que es pot trobar en la pàgina web de Pot de Plom.

En aquesta pàgina també trobem el canal Pot de Plom Tv., una iniciativa que pretén obrir una nova finestra per donar eixida a continguts que estan silenciats o vetats als mitjans de comunicació, com és sabut per la majoria de seguidors i de seguidores de Castillo i Pot de Plom. És per això que no deixen d’aprofitar l’oportunitat que ofereixen les noves tecnologies de la comunicació: Per fi, entre els creadors de continguts i el seu públic no hi ha cap barrera. És sabut que Xavi Castillo no pot actuar en molts pobles i tampoc se’l veurà a Canal 9, per això es crea Pot de Plom TV., amb el propòsit de difondre els treballs de Pot de Plom per a tothom que vullga accedir a ells.

463 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!