La continuïtat de la directiva del Pego en l’aire


El col•lectiu que presideix Enrique Moll està a l’espera de conèixer les intencions de l’ajuntament i de la resta de patrocinadors per a decidir la seua continuïtat al front de l’equip. El primer fitxatge ha estat un pegolí, el defensa Simó que torna a casa, després de jugar al Compostel•la.

Una vegada acabada la temporada toca no sols fer balanç, sinó també començar a programar el proper any. El passat diumenge la directiva es va reunir i va condicionar la seua continuïtat al suport econòmic que es done des de l’ajuntament i des de els diferents patrocinadors a l’equip. El Pego és el municipi més menut del País Valencià que té un equip en tercera. I altres poblacions amb més recursos econòmics i molta més població com Utiel, Xàbia, Gandia, Calp, Torrent, Catarroja o Manises fa anys que intenten tenir a l’equip en tercera.

En declaracions al programa Taula Oberta de Ràdio Pego, Moll va assenyalar que més de 150 xiquets i joves estan en l’Escola del futbol de Pego i va insistir en que l’objectiu de la directiva es que cada any hi haja més jugadors pegolins en l’equip, encara que per a que això ocòrrega s’ha de treballar diversos anys molt bé amb la cantera.

Encara que la directiva no decidirà la seua continuïtat fins que no es realitze una reunió amb els patrocinadors, el cos tècnic ja ha començat la seua feina. I el primer fitxatge ha estat precisament un jugador pegolí: Simó. El defensa local bé procedent del Compostel•la i es un gran reforç per a l’equip donat la seua experiència també en tercera, on jugava actualment.


562 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!