La Conselleria de Benestar Social exigirà la targeta del major per a accedir a tot el que oferisca el CEAM

A partir de l’exercici 2014/2015 serà obligatori per als usuaris i les usuàries del CEAM de Pego disposar de la targeta del major per a accedir als serveis i activitats oferides per este centre. Poden obtenir més informació al propi CEAM de 9,30 a 13,30 hores.
Ahir ens informaren des del Ceam Pego que la Conselleria ha introduït un canvi en els requisits de sol•licitud dels cursos que oferixen, mitjançant el Decret 39/2012, de 2 de març. Fins ara, per a participar en moltes de les activitats organitzades pel CEAM no era obligatori tenir la targeta del major. No obstant això, a partir de 2014/2015, serà obligatòria.

Especifica una circular interna que “a partir del calendari d’activitats corresponents a l’any 2014/2015, s’exigirà que els usuaris que desitgen accedir als serveis i les activitats oferides pels Centres especialitzats per a atenció a majors (CEAM), deuran posseir amb caràcter previ a la seua inscripció o participació, la condició de Titulars de la targeta del major”.

És per això que, des del CEAM de Pego es prega als usuaris i les usuàries que encara no tinguen esta targeta del major que passen pel centre en horari de 9.30 a 13.30h., per a tramitar. Allí també podran preguntar tots els seus dubtes.


532 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!