La Confraria de l’Ecce-Homo proposarà a l’Ajuntament la creació d’una Junta Rectora de Festes

En la que estiguen representades totes les entitats implicades. És una de les propostes en estudi per a dur a terme en este 2013 que es feia pública durant la Junta General de la Confraria de l’Ecce-Homo la setmana passada. També té pendent l’adecuació i organització dels arxius i ensers de la confraria, la revisió dels seus estatuts o arreglar la porta de la façana principal del temple.
La setmana passada va tenir lloc la Junta General de la Confraria del Santíssim Ecce-Homo de Pego. En ella el secretari, Enric Sendra, va repassar les activitats escomeses durant el 2012, entre les que descatava la “consolidació de la nova banda de tambors i cornetes” present a la Fira de Pego i altres actuacions. També recordava que, en 2012, es mantenia “el dimecres posterior a l’últim diumenge de juny”, com a dia dedicat a la Santíssima Sang, “quedant este acord provisional, per a la seua revisió anual”.

Entre les propostes en estudi o pendents d’estudiar per a dur a terme en este 2013, destaca “l’adecuació i organització dels arxius i ensers de la confraria”. Uns arxius que es remunten al segle XV i que contenen part de la història del poble de Pego. Així mateix, altres qüestions que la Confraria de l’Ecce-Homo podria desenvolupar durant el 2013 són la revisió dels seus estatuts i el reglament de règim intern. També es podria reeditar el llibre ‘Hospital’. La confraria de l’Ecce-Homo també té entre les seues propostes de futur instar a l’Ajuntament de Pego a “la creació d’una Junta Rectora de Festes en la que estiguen representades totes les entitats implicades”.

486 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!