La Comunitat de Regants de Pego ja té nou president

Una sola candidatura es va presentar el diumenge 10 de febrer, en segona convocatòria, per a renovar la presidència i mitja junta executiva de la comunitat de regants de les Terres Arrosseres de Pego. Així Bernardino Ortolà li cedeix el lloc al José Maria Sastre. Qui deixa el càrrec desitja que no es polititze l’entitat. La Comunitat de Regants de Pego de les Terres Arrosseres ja compta amb un nou president i un 50% de Junta Executiva nova. Després del procés d’actualització del padró i de revisió i actualització dels estatuts, el diumenge, 10 de febrer, es va dur a terme, en segona convocatòria, la votació per a renovar a presidència i mitja junta executiva. Una qüestió que va ser demanada fa uns mesos per un sector de la Comunitat de Regants, tot i estar d’acord en la gestió que fins ara s’havia dut a terme des de la presidència que encapçalava Bernardino Ortolà.

Es va presentar una sola candidatura a l’elecció, per tant les coses estaven bastant clares per a les al voltant de 30 persones que van participar en la votació, com explicava el fins ara president, Bernardino Ortolà.

Així el nou president de la Comunitat de Regants passa a ser José María Sastre Camarena. I els nous membres de la Junta Executiva: Fernando Giner Salvà, Antonio Sendra Cambrils, Domingo Garcia Bolufer, José María Pascual Sastre, Fernando Mas Sendra, Fernando Sendra Andrés, José Escrivà Piera i Vicent Tamarit Cambrils.

La Junta Executiva només s’ha renovat en un 50% per agilitzar les tasques que es duen a terme dins la institució, explicava Ortolà.

Bernardino Ortolà, espera que la nova presidència “recapacite” sobre la postura partidista que en un primer moment s’ha manifestat perquè assegura Ortolà que la tasca de “la Comunitat de Regants deuria estar al marge de tot això”. Confia que “continuen fent coses per a bé de tots”.

506 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!