La Clandestina amenitza l´entrada del Nadal

Enguany la Colla de dolçaines i percussió pegolina avança el concert de Reis i ofereix, el dissabte 23 de desembre, a les 10 de la nit, el seu Concert de Nadal. Serà al Teatre Municipal amb entrada gratuïta. La majoria de les peces que interpretaran són noves. Estaran dirigits per Joan Bou, nou director de La Clandestina.
La Clandestina és una de les colles de dolçaines i percussió més nombroses i actives de la comarca. La motivació que troben en cada concert al carrer disminueix durant l´estació hivernal, perquè les festes populars es traslladen a l´interior de les cases, es fan més familiars i perden l´espontaneïtat de l´època estiuenca, la vivesa del carrer, la musicalitat de les nits caloroses d´estiu. Per a combatre aquesta inactivitat musical, La Clandestina ofereix, des de fa uns anys un concert de Reis. Enguany, però, la data ha variat i La Clandestina actua aquest dissabte 23 de desembre a les 10 de la nit al Teatre Municipal. Joan Pons, president de la colla, explica que el canvi està determinat per l´agenda personal de molts dels components de la colla, marcada, al mateix temps, per aquestes festes.

El repertori que proposa La Clandestina és variat i extens, composat majoritàriament per cançons que fins ara són inèdites per al seu auditori habitual.

A més, la gent que acudisca al concert de Nadal podrà comprovar com sona La Clandestina sota la batuta de Joan Bou, el nou director de la colla. Percussionista i natural de Xàbia, va entrar a formar part de la part directiva després de l´estiu, substituint Paco de Domingo, que estava com a director interí fins trobar a la persona adequada per al càrrec.

L´entrada al concert és gratuïta, és, per a utilitzar les paraules de Joan Pons, el regal de Nadal de La Clandestina per a tots els pegolins i les pegolines.

501 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!