La CHJ visita el barranc de Carolina Sala

Ho fa per a analitzar els danys que van ser produïts per les torrencials pluges del mes d’octubre i estudiar sobre el terreny quin tipus d’actuació s’ha d’escometre. La Confederació es farà càrrec de les futures obres que protegiran les cases construïdes al llindar del barranc. Està previst que aquestes, valorades en 30 milions de les antigues pessetes, estiguen acabades al voltant del mes de març. Dilluns passat tècnics de la Confederació Hidrogràfica del Xúquer van visitar Pego per a inspeccionar els danys que va causar la forta pluja caiguda durant el mes d’octubre de 2007 al llarg del Barranc Carolina Sala i més concretament en la zona on estan construïdes, sobre les vores del riu, un grup de noves cases. Avaluació i estudi del tipus d’actuació que s’ha d’escometre per a evitar mals majors en un futur. En una posterior reunió amb la regidora d’urbanisme de Pego, la socialista Ana Aparisi, la CHJ ha confirmat que es farà responsable de les obres.

La previsió és que aquesta intervenció es finalitze al voltant del mes de març. L’ajuntament, a través de la seua regidora d’urbanisme, valora les obres d’ “importants” perquè, en cas que la CHJ no s’hagués fet càrrec, les havien valorades en 30 milions de les antigues pessetes.

La setmana que ve està previst que els tècnics de la CHJ tornen a la zona afectada per tal de realitzar un tast sobre el terreny per a saber, exactament, fins on arriba el dany ocasionat per l’aigua.


500 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!