Joves Socialistes de Pego recullen 1.000 joguets per a repartir

Entre les famílies amb menys recursos de Pego, la Creu Roja de Dénia i el preventori de Gandia. Des del Club de Bàsquet, que també recollia joguets, s’ha contribuït amb un centenar de joguets més. Serveis Socials ha estat l’encarregat de distribuir els joguets.
Durant estes festes de Nadal diverses associacions de Pego han destinat part del seu temps a recollir joguets perquè tots els xiquets i les xiquetes del municipi tinguen, demà a la nit, el seu regal de Reis. Els Joves Socialistes de Pego, que es presentaven públicament a Pego amb la campanya ‘Cap xiquet sense joguet’ es mostraven molt satisfets pel que han aconseguit des de la Fira de Comerç, ja que, com explicava la seua portaveu, Rosa Ferrer, han arribat a la xifra màgica dels 1000 joguets.

De fet, eixa xifra els ha permés repartir joguets no només per a les famílies de Pego, sinó també per a la Creu Roja de Dénia i per al preventori de Gandia. Rosa Ferrer, agraïa a tot el món que ha donat un o més joguets en esta campanya la seua col·laboració, perquè entre tots dibuixaran més d’un somriure demà a la nit.

Des del Club de Bàsquet Pego també s’ha col·laborat en la recollida de joguets per als més menuts de les cases amb necessitats. La xifra és més modesta, però igual d’important. Al voltant d’un centenar de joguets ha aconseguit recollir el Club de Bàsquet Pego, qui agraïa la col·laboració de la gent del propi Club per contribuir en el projecte que permetrà que, la il·lusió s’escampe a totes les llars de Pego amb xiquets i xiquetes.

El Club de Bàsquet Pego també ha aconseguit recollir 5 caixes de productes de neteja que, després de Festes, entregaran al banc d’aliments.
202 Visites

Deixa un comentari