Joves Socialistes de Pego es presenten amb la campanya ‘Cap xiquet sense joguet’

Este grup de joves s’ha sumat a la iniciativa territorial per a donar-se a conèixer a la població d’una manera solidària. Els Joves Socialistes de Pego estaran els dissabte i diumenge, de 6 a 8 de la vesprada, fins el 23 de desembre, a la Casa del Poble recollint joguets perquè cap xiquet del poble es quede sense regal estos Nadals.
Els Joves Socialistes de Pego van fer el seu debut en societat en la passada Fira de Comerç del municipi. I ho feren amb la campanya ‘Cap xiquet sense joguet’ d’arreplegada de joguines. L’objectiu és ajudar a les famílies que enguany no podran estirar-se perquè els més menuts de la casa reben algun detall del Pare Noël, com explicava, dissabte passat el coordinador de la secretaria de Joventut, José Merí.

El primer dia de campanya va ser tot un èxit, almenys és que donava a entendre el seu estand, ple de joguines de tot tipus.

La campanya ‘Cap xiquet sense joguet’ no és exclusiva de Pego, sinó que s’està duent a terme en totes les agrupacions de Joves Socialistes del País Valencià.

Amb esta iniciativa, Joves Socialistes de Pego dóna impuls definitiu a la formació, que des de fa un temps està gestant-se en la seua fase burocràtica. Un grup que representa el futur del PSPV local.

Per a participar de la solidaritat que proposa Joves Socialistes de Pego, només cal passar-se, els dissabte i diumenge, de 6 a 8 de la vesprada, per la Casa del Poble. Allí pots donar el teu joguet o material escolar perquè este Nadal cap xiquet de Pego es quede sense el regal.


419 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!