Josep Maria Ferrairó premiat per la Plataforma dels Pobles de la Safor

El col•laborador de Ràdio Pego en ‘El racó del tio Canya’ és guardonat per la seua trajectòria exemplar en torn a la difusió i defensa del patrimoni natural de la Safor i del seu paisatge. El premi li serà atorgat aquesta nit a les 9’30 en el sopar de germanor de tardor 2008. La faceta que coneixem de Josep Maria Ferrairó a Ràdio Pego és la d’expert en pilota valenciana, però en té moltes altres més: escriptor, professor, ecologista… i un llarg etcètera. Per algunes d’estes qualitats la Plataforma pels Pobles de la Safor ha decidit concedir-li la primera edició del premi ‘Circ de la Safor’. Un premi que l’assemblea de la Plataforma pels Pobles de la Safor, va decidir entregar a Josep Mª Ferrairó, per la seua trajectòria exemplar en torn a la difusió i defensa del patrimoni natural de la Safor i del seu paisatge.

Josep Maria Ferrairó rebrà el premi aquesta mateixa nit en el Sopar de Germanor de la Tardor que culmina uns mesos d’activitats diverses al voltant del medi ambient: Exposicions, xerrades, documentals i la IV edició de les Xerrades de Tardor que s’han anat succeint una enrere l’altra durant els mesos d’octubre, novembre i desembre. I és que la Plataforma pels pobles de la Safor és un vincle d’unió d’entitats ciutadanes, sindicals i culturals constituïdes amb la finalitat de coordinar el treball de diverses associacions de caire comarcal en defensa del patrimoni, tant arquitectònic com mediambiental, els nostres nuclis rurals i, en definitiva, la nostra cultura.

Amb el lliurament del premi ‘Circ de la Safor’ la Plataforma pels pobles de la Safor vol retre un humil homenatge al nostre benvolgut Josep Mª Ferrairó que ha treballat molt i de valent per aconseguir una societat més justa amb el paisatge que l’envolta, molts saforencs, van començar el seu camí per la natura de la mà de Josep Mª Ferrairó i dels seus companys del GEMAS (Grup d’Estudis Mediambientals de la Safor). Gràcies entre altres coses a les seues classes, els seus llibres i les seues xerrades, es va encendre l’espurna de l’estima cap al territori diànic i saforenc.

588 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!