José Maria Ferrer renuncia al seu càrrec de regidor

Ha estat portaveu de Ciutadans de Pego, regidor de Mitjans de Comunicació, de Noves Tecnologies i Urbanisme. Ferrer al·legava motius personals per tal de renunciar al càrrec i comentava que s’ho deixa perquè no existix una “excedència” política.
En el plenari d’ahir, 7 de març, el plenari de Pego vivia una nova renúncia, la del portaveu de Ciutadans de Pego, José Maria Ferrer. També ha estat regidor de Mitjans de Comunicació, de Noves Tecnologies i Urbanisme. Ferrer al·legava motius personals per a la seua renúncia. No obstant això, feia constar que “m’ho deixe perquè no existix una ‘excedència política’ perquè siguisc en el meu partit i seguisc com a secretari del meu partit”, Ciutadans de Pego.

Carmelo Ortolà, el seu company de partit, li agraïa la feina feta, sobretot reconeixia el rigor en què ha tractat José Maria Ferrer, com a regidor d’Urbanisme, el procés de revisió de la ponència de valors.

Ferrer assegurava que ha intentat “ser objectiu, imparcial, moderat i he aplicat la meua professionalitat dins la mesura del possible en totes les meues actuacions”. Reconeixia que “hi haurà gent que haurà estat contenta, hi haurà gent que no, hi haurà gent a gust, hi haurà gent a disgut, hi haurà gent que s’alegre que me’n vaja, hi haurà que no s’alegre tant, però fins ací arribem”. Confiava que qui entre “arreplegue els fruits que hem sembrat” i desitjava “que siguen bons”.
Conxa del Ruste confessava que el trobarà a faltar i assegurava que “has estat un bon company de consistori”.

Enrique Moll, també manifestava que el trobaran a faltar i també dubtava que estiga a casa tranquil en la seua capacitat de treball.

Destacava la portaveu popular, Maite Ferrándiz, que és el primer regidor que renuncia i que ha estat present durant el plenari i la renuncia, el que destacava. D’altra banda, també comentava que és una llàstima que se’n vaja perquè és una persona nova, el que dóna nous aires al plenari.

Des de l’equip de Ràdio Pego ens agradaria reconèixer, públicament, la feina feta en esta regidoria per part de José Maria Ferrer, que ha impulsat la seua web i altres qüestions internes que han imprimit millores al funcionament de l’emissora en general.
436 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!