José Carlos, Sam, guanya la lliga d’esquaix pegolina

El segon classificat ha estat Jordi Seguí i el tercer en el rànquing, Fernando Ceressola. El 24 de setembre es desenvoluparà el torneig de 12 d’esquaix a Pego.
Tot i que semble desfasada la informació, hui informem que la II temporada de la Lliga d’Esquaix a Pego es va acabar el 14 de maig amb la final que es va disputar entre José Carlos, Sam i Jordi Seguí. Aquest últim, membre fundador de la iniciativa, manifestava que durant la segona temporada de lliga d’esquaix a Pego “s’han jugat molts partits”, ja que s’ha comptat amb uns 24 participants. Enguany el més fort va estar José Carlos, Sam seguit per Jordi Seguí i Fernando Ceressola, el Xano.

La lliga d’esquaix, recordava Seguí, va nàixer al bressol de la competició 12 hores d’esquaix que enguany compleix la seua sisena edició.

Reconeixia el cofundador de la Lliga d’Esquaix que aquest esport “no és molt massiu”, no obstant, en les 12 hores sempre hi ha gent nova que s’apunta, tot i que el gros de participants es nodreix dels jugadors de la lliga. És per això que Jordi Seguí feia una crida a què “la gent s’animara i que almenys ho provara”. Recalcava Jordi que a la lliga d’esquaix el que sobretot s’ha consolidat és l’amistat.

La propera cita per als jugadors d’Esquaix és el 24 de setembre, el darrer dissabte d’eixe mes. “Depenent de la gent que s’apunte” es començarà a una hora o a una altra les 12 hores d’Esquaix.

Per últim Jordi Seguí agraïa el fet que “l’ajuntament continua recolzant l’esquaix”, tot i que reconeixia que els organitzadors de la lliga d’esquaix encara s’ha de reunir amb el nou regidor d’Esports. Així mateix, animava a les xiques a apuntar-se a l’esquaix. D’altra banda, subratllava que el Facebook “també està fent el seu treball” d’informació i divulgació de l’activitat.
401 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!