José Beut Duato guanya el Concurs de Fotografia Aigua de Pego

Un concurs promogut des del programa europeu Comenius Regio Léman-Pego que ha tingut lloc durant dos cursos escolars a Pego i a Thonon. L’aigua ha estat l’eix central d’este projecte d’intercanvi. El segon premi ha estat per a Jake Sadhu Abbot. S’han presentat 250 fotografies.
El programa Comenius Regio Léman-Pego va començar durant el curs 2011/2012 i finalitzat en este curs 2012/2013. Durant este mes de maig estan culminant moltes de les activitats que s’han dut a terme al si d’este projecte europeu d’intercanvi. Una d’eixes activitats ha estat la convocatòria del Concurs de Fotografia amb l’Aigua com a tema a immortalitzar. Els dos suculents premis del concurs han motivat les 250 fotografies presentades de més de 100 autors.
El primer premi està dotat amb 800 euros, quan el més habitual, en els premis nacionals de fotografia és la dotació de 600 euros per a un primer premi. El segon està dotat amb 400 euros.
El jurat del Concurs de Fotografia Aigua de Pego va estar presidit per la regidora de Cultura i Educació, Alicia Siscar Escrivà i composat per Enrique Rodríguez Martínez, fotògraf i jutge qualificador de la Federació Espanyola de Fotografia; Manuel Requena Rey, fotògraf i jutge qualificador de la Federació Espanyola de Fotografia; Vicent Pérez Moll, professora de plàstica i Rafel Ruiz, gestor cultural municipal, llicenciat en Belles Arts.

Foto: J.J. Mas


Després de més de 2 hores i mitja deliberant per l’alta qualitat de les fotografies presentades, el que fa posar molt difícil l’elecció final i va comportar que el jurat hagués de filar molt prim en les consideracions finals, arribava la resolució:

1er Premi: JOSE BEUT DUATO, des de València.

2on Premi: JAKE SADHU ABBOTT, des de Jesús Pobre.
Com a finalistes el jurat ha considerat les fotografies presentades per: Xavier Ferrer Chust, Paco Costa Cervera, José Miguel Mengual Costa; Fernando Garcia Navarro.

Amb les obres seleccionades pel jurat es farà una exposició del 13 al 25 de maig a la Casa de Cultura de Pego. L’entrega dels premis als guanyadors es farà el dia 16 de maig, a la mateixa Casa de Cultura a partir de les 19 h.
539 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!