José Antonio Garcia Mut tornarà a posar imatge al Carnestoltes de Pego

Enguany amb una màscara roja, aquest veí de Pego natural de Sagra, ha tornar a convèncer el jurat que ha resolt el guanyador del Cartell de Carnestoltes per a 2011. Els finalistes han estat Fernando Ricardo Flores Gómez i Iñaki Fernández Iturmendi.
Avui divendres s’ha resolt quina serà la imatge que haurà d’anunciar el Carnestoltes de Pego 2011. El cartell guanyador ha estat un dominat per una màscara roja, un element ben típic de les disfresses, per amagar la persona que la duu. El sorprenent ha estat conèixer qui ha estat la persona que ha dissenyat eixa imatge. Ni més ni menys que José Antonio Garcia Mut, guanyador del Concurs de Cartell de Carnestoltes de 2010. Així revalida la seua primera posició i serà qui done a conèixer la festa més popular del nostre municipi.

L’any passat José Antonio Garcia Mut, quan es va inaugura l’exposició de cartells de carnestoltes va confessar als micròfons de Ràdio Pego que ell és un aficionat al dibuix, perquè de fet ell és arquitecte. No obstant, dibuixar no se li dóna malament i el seu resultat tampoc és gens menyspreable, tenint en compte que ja és la tercera vegada que alguna de les seues propostes són elegides per a anunciar Carnestoltes de Pego i dos d’aquestes vegades consecutives.

Els finalistes del concurs han estat Fernando Ricardo Flores Gómez i Iñaki Fernández Iturmendi.


652 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!