Jornada rodona per al futbol base pegolí

El cap de setmana deixava tres victòries i un empat al Cervantes. Tot això abans d’afrontar el II Torneig de Futbol Base de la Fira i Festes de Pego 2010.
FUTBOLJornada 5 de Maig 2010

Alevi B
PEGO C.F. “B” 3 – 3 C.D. PEDREGUER E.M.F. “B”

Benjami B
PEGO C.F. “B” 14 – 0 C.D. PEDREGUER E.M.F. “B”

Alevi A
PEGO C.F. “A” 4 – 2 GORGOS C.F. “A”

Benjami A
PEGO C.F. “A” 5 – 1 GORGOS C.F. “A”

Prebenjami PEGO C.F. DescansaII Torneig de Futbol 11 de la Fira i Festes de Pego 2010

El dissabte, 12 de juny, des de les 9’30 del matí, al Camp de Futbol Cervantes, les categories de cadet i infantil del Club Esportiu Benissa, Unió Esportiva Xàbia, Club de Futbol Base Gandia i Pego Club de Futbol, mesuraran les seues habilitats en el terreny de joc, una vegada finalitzada la lliga regular.

Avançar des de l’Informatiu que aquesta nit al programa ‘Esports a Ràdio Pego’, per a tancar la temporada esportiva hi haurà un gran sortit d’entrevistes i protagonistes. Els nostres companys contactaran amb el jove tennista pegolí Marc Giner, amb l’atleta i corredor, també ben jove, Marc Pastor i un altre jove esportista de Pego, en este cas, el pilotari Nèstor Portes.

Pel que fa al futbol, ‘Esports a Ràdio Pego’ parlarà via telefònica amb Ximo Siscar Bondia, coordinador del futbol base. I en l’estudi tindran a Joan Folqués, President del Pego CF, a Pep Peris, secretari tècnic de l’entitat; a Carlos Gimeno, entrenador del primer equip del Pego CF i a José Luís ‘Canari’, tècnic del juvenil roget.

La cita radiofònica aquesta nit de 10 a 11’30 de la nit o demà, en la seua repetició de 2 a 3’30 de la vesprada.
400 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!