Jornada per la unitat dels cristians

L’Esglèsia Luterana, que fa menys d’un any es va instaurar a Pego ha fet una crida a tots els cristians, ja siguen catòlics, protestants o ortodoxos per a pregar els proper 20 i 21 de gener per la unitat dels cristians. Fa un poc menys d’un any l’Esglèsia Luterana va crear una comunitat a Pego, integrada principalment per residents britànics, que tenen com a Pastor a Francesco Reale. Doncs bé, l’Esglèsia Luterana ha preparat una jornada d’oració per la unitat dels cristians preparat conjuntament entre catòlics, protestants i ortodoxos. Serà el proper 20 i 21 de gener.

L’Esglèsia luterana a Pego té menys d’un any. Aquesta branca de cristians formen part de l’esglèsia fundada per Martin Luter l´any 1500 aproximàdament. Existeixen diferències en altres religions cristianes com són el nombre de sagraments.

De moment, els fidels de l’Esglèsia luterana a Pego són anglesos. El pastor va incidir en què l’esglèsia luterana no és competència de la catòlica, sinó que és alternativa a aquesta. Francesco Reale confia en què la jornada de reflexió servisca per a conèixer els cristians i col•laborar conjuntament en el futur.

415 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!