Jornada per a l’empresariat turístic a Pego

Serà demà de vesprada al saló de plenaris de l’Ajuntament. Es tracta de la convocatòria anual que coordina l’Oficina de Turisme de Pego per a fer memòria turística de l’any que s’acaba de tancar, per presentar projectes de futur o per a estudiar el perfil dels turistes que s’apropen a Pego i les Valls.
Des de fa anys l’Oficina de Turisme de Pego convoca als empresaris turístics de Pego i les Valls per fer balanç de l’any que es tanca i mirar al futur. Enguany eixa cita tindrà lloc demà dijous, 24 de gener, a les 18 hores, al saló de plenaris de l’Ajuntament de Pego.

A esta jornada estan convidats tots els empresaris de turisme: associacions diverses, establiments hotelers, restaurants, cases rurals i empreses de turisme actiu de Pego, l’Atzúbia-Forna i La Vall d’Ebo (els tres municips que actualment formen part de la Mancomunitat de Turisme). A la mateixa assistirà la regidora de Turisme de Pego i els alcaldes i/o regidors de turisme de l’Atzúbia-Forna i Vall d’Ebo.

Els punts d’anàlisi que l’Oficina de Turisme posarà damunt la taula són, entre d’altres, les dades estadístiques de visitants a la mateixa oficina i per tant al municipi; les dades d’ocupació d’allotjaments durant el 2012. Informaran sobre les accions promocionals que s’han dut a terme a través de la web turística, de les xarxes socials o amb activitats diverses. També es donarà compte del programa de comercialització seguit en 2012, la presència en fires, publicacions, la publicitat feta o la senyalització actualitzada. Es recordarà i actualitzarà la normativa turística i les subvencions a les que es pot accedir. Es donarà compte del que significa que Pego siga Municipi Turístic i Municipi Turístic Familiar. Tot això sense descuidar el futur, presentant una proposta d’accions i interessant-se per les inquietuds dels empresaris pegolins i de la Mancomunitat de Turisme.
473 Visites

Deixa un comentari