Joan Piera i Aleix Rodríguez preseleccionats per a la Selecció Valenciana Aleví

Ahir de vesprada aquests dos xiquets es van desplaçar fins a Altea per a, junt a 27 xiquets més, entrenar i jugar a futbol davant els seleccionadors d’aquesta futura selecció que disputarà el Trofeu televisat de Futbol Set. La impressió que van generar els dos pegolins va ser molt bona i seran avisats en futures convocatòries fins a saber si finalment han estat triats. Dijous a les 15’30 hores es disputa la final del I Torneig Internacional de Futbol que enfrontarà al CSKA de Sofia i al Locomotiv de Moscou. Dos joves pegolins, Joan Piera i Aleix Rodríguez, es van desplaçar ahir de vesprada fins a Altea per a ser valorats per seleccionadors professionals que hauran d’elegir els 22 jugadors que formaran part de la Selecció Valenciana Aleví. Aquesta participarà al Trofeu de Futbol Set que pròximament es disputarà entre les diferents seleccions autònomes. La competició serà retransmesa per televisió.

Després de l’escalfament i els dos partits que es van jugar entre els 27 xiquets preseleccionats que a Altea es van donar cita, la feina de Joan Piera i Aleix Rodríguez va ser valorada molt positivament pels seleccionadors.

Si el joc de Joan i Aleix no baixa i després de les properes cites amb els seleccionadors són elegits, implicarà per a ells formar part de la Selecció Valenciana Aleví i enfrontar-se a d’altres autonomies per tot el territori espanyol.

Santamaria aprofitava els micròfons de Ràdio Pego per a motivar a la resta de xiquets i xiquetes que practiquen qualsevol esport perquè es fixen en l’exemple de Joan i Aleix que, amb esforç i entrega, han començat a pujar.

Al respecte del I Torneig Internacional de Futbol que s’està disputant al Camp del Pujol de Pego, el dijous es jugarà, a les 13 hores la semifinal que enforntarà a Unirea Voluntari contra l’Àustria Karnten. A les 15’30 hores tindrà lloc la gran final en la que mesuraran les seues forces el CSKA de Sòfia i el Locomotiv de Moscou.

551 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!