Joan Carles Cambrils presenta la seua dimissió com a regidor de l’ajuntament de Pego

El portaveu del BNV, a més de Regidor d’Esports i Mitjans de Comunicació ha presentat avui dilluns, just un any després de la seua presa de possessió de l’acta de regidor la seua renúncia a continuar amb eixe càrrec. Els motius han estat personals i polítics. La possible persona que el succeirà és Marian Tamarit, assessora de partit durant els darrers cinc anys. Àngel Sendra atendrà les funcions de portaveu del grup municipal. Demà se celebrarà el plenari extraordinària d’urgència on Joan Carles Cambrils on es farà efectiva la renúncia. Fa justament un any, el 16 de juny de 2007, de la presa de possessió de l’acta de Regidor a l’Ajuntament de Pego de Joan Carles Cambrils. Un any després, simbòlicament, “perquè no hi haja malentesos” el nacionalista ha presentat la seua renúncia. “Una decisió que has de meditar perquè no la prens individualment i té conseqüències per a tu i ja està; sinó que hi ha molta gent que està embarcada en un projecte, que és el projecte del BNV a Pego en la que jo treballe dia a dia i en la consensuem dia a dia i amb la que demane opinió” explicava al voltant de la determinació presa Cambrils, portaveu fins ara del Bloc. I avançava que “ara” la gent que es queda “continuarà decidint per si mateixa”. La decisió assegurava Cambrils “no és precipitada” i no li “genera un malestar important, sinó que és una decisió que havia de prendre i fa mesos que la tenia en ment”.

Les causes que l’han dut a aquest punt en la seua vida política, explicava el regidor de Mitjans de Comunicació i Esports són dos, una de vessant personal i l’altra professional. “En l’àmbit personal tinc molta gana de gaudir més de la meua família, de fer coses que fa molt de temps que no puc fer tranquil•lament” i posava d’exemple llegir, córrer, anar pel poble com un ciutadà qualsevol, sense responsabilitat polítiques i concloïa al respecte d’aquest punt en què “vull dedicar-me més a mi mateix i a la meua família”.

Pel que fa a la vessant política Cambrils ha recordat la promesa que ja va manifestar després de conèixer-se els darrers resultats electorals que “no em tornaria a presentar com a cap de llista del Bloc”. Al respecte assegura el nacionalista que aquestos “motius polítics no són motius que s’han d’entendre en clau negativa, sinó tot el contrari.” Perquè entre d’altres qüestions des de la formació política s’ha pensat que “és el moment, en un partit en què allò important són les idees, els equips humans, els projectes, doncs donar pas a una nova generació, a gent jove.” I aquesta afirmació la deia Cambrils pensant, entre d’altres, en la persona que a la llista ocupava el número tres, Marian Tamarit, de 28 anys d’edat.

Preguntat per qui pot ser la persona que el succeirà en els càrrecs que ara té en responsabilitat, regidories de Mitjans de Comunicació i Esports, aquest declarava que “possiblement entrarà la persona que continua en la llista, si ho accepta”.

Marian Tamarit és des de fa 5 anys assessora del Bloc a l’Ajuntament de Pego i sobre ella Cambrils ha explicat que “porta 5 anys treballant amb nosaltres, és advocada, és una persona que des de ben jove a participat en el Bloc Jove a la Marina Alta i a nivell de país, té, per tant, una gran experiència política, malgrat que és molt jove. Però això és un valor en positiu perquè hi ha molt de recorregut per davant”.

La funció de portaveu recauria en Àngel Sendra, que ha estat al costat de Cambrils durant la darrera legislatura i per experiència acumulada el càrrec recau en la seua persona.

Joan Carles Cambrils fa un recordatori de la seua activitat política a Pego en una carta pública que farà arribar a la gent amb la que ha compartit aquesta vessant de la seua carrera vital i apunta que “vaig començar a participar en política al 1989 en l’antiga Unitat del Poble Valencià. Aquell partit i ara el Bloc, cregueren convenient que des de 1991 fins 2007 ocupara llocs capdavanters en les cinc campanyes electorals d’eixe espai temporal. En les dues últimes encapçalava la llista.” I continua recordant que “durant les 4 legislatures últimes, en períodes intermitents que sumen al voltant de 10 anys, he desenvolupat tasques d’oposició i de govern a l’Ajuntament”. Després d’aquesta llarga trajectòria, Joan Carles Cambrils ha decidit “donar pas a nova gent” i “gaudir més de l’àmbit privat, personal, familiar i laboral”.

Demà a les 9 del matí es realitzarà el plenari extraordinari d’urgència on es farà efectiva la renúncia del fins ara regidor del Bloc a l’Ajuntament de Pego.
403 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!