Ja han començat les classes a l´institut

Després de dos mesos de vacances l´institut Enric valor de Pego torna a obrir les seues portes. Enguany s´ampliat l´oferta amb l´optativa d´informàtica. Amb l´inici del curs es tornen a evidenciar les deficiències d´aquest centre educatiu que espera la construcció del futur institut.

Es tracta d’un reportatge de la nostra companya Rosa Mari Ferrer.

El divendres 15 de setembre començaren les classes per als alumnes de E.S.O i Batxillerat, no obstant aquest dia només el dedicaren a les presentacions dels tutors i els diferents professors. El dilluns dia 18 va ser quan, en realitat va començar la jornada estudiantil. Als alumnes de l´Enric Valor els ha semblat dura l´entrada al nou curs després de les vacances d´estiu.

En els cursos superiors els joves ja comencen a pensar cap a on encaminar els seus estudis, les respostes ens indiquen que la docència, el dret o l´educació social són carreres ben arrelades entre l´estudiantat.

La direcció del centre ha tingut un començament de curs molt ocupat ja que en un curt període de temps han hagut de posar-se al dia i rematar molt assumptes pendents que implica el període d´inici escolar.

L´institut Enric Valor compta aquest curs amb una nova optativa d´informàtica que ha suposat la incorporació de nou personal professional a la plantilla, a més d´alumnes que s´incorporen motivats per les noves opcions. No obstant, aquesta alternativa compta amb una sèrie d´incidències com la instal·lació elèctrica, que finalment s´han pogut solucionar amb la intervenció de l´ajuntament.

Un any més es retarda la construcció del nou institut, per això es continuen generant diverses deficiències que obstaculitzen la tasca dels professors i dels alumnes perquè no es compta amb les instal·lacions més apropiades.

Els terrenys on s´ubicarà el nou institut ja han estat cedits per l´Ajuntament. Des de la Generalitat ja s´ha remés el projecte bàsic i la Junta de Govern del consistori pegolí ha iniciat els tràmits per a atorgar la llicència d´obra.


236 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!