Inversions a 26 pobles de la Marina Alta


El Ple del Consell va aprovar divendres passat un pla d´ajudes amb l´objectiu de revitalitzar els municipis de l´interior de la comarca per un període de sis anys amb un pressupost d´uns 73 milions d´euros.

El Ple del Consell va anunciar inversions per a sis anys en 26 pobles de la comarca. El divendres passat, amb l´objectiu de revitalitzar les poblacions de l´interior de la Marina Alta i la Marina Baixa, es va aprovar pel Ple del Consell, un pla d´ajudes per un període de sis anys, amb un pressupost d´uns 73 milions d´euros.

Les inversions de la Generalitat i de les respectives conselleries aniran dirigides als municipis de Pego, l’Atzúvia, Alcanalí, Beniarbeig, Benidoleig, Benigembla, Benimeli, Castell de Castells, Gata de Gorgos, Xaló, Llíber, Murla, Ondara, Orba, Parcent, Pedreguer, el Ràfol d’Almúnia, Sagra, Sanet i Negrals, Senitja, Tormos, la Vall d’Alcalà, la Vall d’Ebo, la Vall de Gallinera, la Vall de Laguar i el Verger.


Les inversions són de qualsevol tipus i comprenen aspectes com la construcció i equipament de centres socials o l’adequació de consultoris i millora de centres de salut. Així mateix, hi haurà ajudes per a depuradores i dipòsits que se centraran en municipis de la Vall del Pop.

Un altre dels aspectes que arreplega el pla és l’ajuda per a la redacció del Pla General d’Ordenació Urbana (PGOU) de les localitats d’Orba, la Vall d’Alcalà i Castell de Castells.

Alguns dels projectes ja fa molt de temps que estan en marxa com és la regeneració de La Solana de Benissa, o la renovació de les conduccions de la Vall de Laguar i Benigembla.


237 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!