Innovació dels arrosers pegolins

El conseller d’agricultura, Juan Cotino va visitar el divendres un dels camps d’arros del grup les Tanques on s’ha posat en funcionament una nova tècnica per a acabar amb la palla sense cremar-la.
Els arrosers de Pego continuen al capdavant d’innovar noves tècniques per a assolir un producte de molta qualitat i competitiu. El passat divendres, el conseller d’Agricultura, Juan Cotino va voler presenciar en directe les noves tecnologies per a triturar la palla i reotovar després el camp que permeten eliminar la palla sense realitzar les cremes.
El grup de Les Tanques ha estat l’encarregat de fer els treballs. El seu president, Vicent Dominguis va agrair la presència del conseller perque suposa un bon aval per a la campanya. Dominguis va afirmar que amb la nova tècnica no hi ha problemes, encara que respecta altres tecnologies, encara que ara es prompte per a treure unes conclussions. Enguany les 100 hectàrees d’aquest grup es faran amb aquesta tècnica.
Així mateix va destacar la importància de la nova planta de llavors que s’ha posat en funcionament enguany. I va matisar que els resultats d’investigació es delicat i complicat. A més els treballs que són pioners beneficiaran no sols a Pego sinó també a la Marina Alta i a tota l’agricultura valenciana.Finalment des de les Tanques es va demanar més ajudes a l’administració perquè l’esforç és molt gran i fan falta més implicació de l’administració i més en un parc natural. El regidor d’agricultura, el socialista Andreu Dominguis va indicar que les tasques per a replegar l’arròs són molt bones perque les màquines no han tingut problemes per a la sega.El regidor socialista va assenyalar que des de l’ajuntament s’aposta per impulsar la rentabilitat de l’arròs que te unes característiques especials.
229 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!