Ingressats dos treballadors de la BP després de l’atrac violent a la gasolinera

Va succeir a les 22’15 hores d’ahir dimarts, quan els treballadors de la gasolinera pegolina es disposaven a tancar l’establiment. Dos individus encaputxats, sense mediar paraula van atacar els dos treballadors de la BP pegant-los al cap i deixant-los sense consciència. Els dos agredits han passat la nit ingressats a l’Hospital Comarcal. Un d’ells continua en observació. La Guàrdia Civil ha obert una investigació.
Un greu succés va ocórrer anit a la gasolinera BP de Pego. A les 22’15 hores, mentre els dos treballadors del citat establiment es disposaven a tancar la gasolinera, dos encaputxats van entrar a l’interior del local i, sense dir ni una paraula, van colpejar violentament els dos treballadors.

Els agressors van dirigir la major part dels cops al cap dels agredits fins a deixar-los sense consciència estirats al terra. Però els encaputxats no es van conformar només en això, ja que també els van destrossar la moto, vehicle per a desplaçar-se fins al poble.

Els dos agredits van haver de ser traslladats a l’Hospital de Dénia i van haver de quedar-se ingressats davant la gravetat i localització de les ferides. De fet, un d’ells continua ingressat en observació.

L’atac ha estat denunciat a la Guàrdia Civil qui ja ha obert una investigació per a intentar capturar els atracadors i agressors. La Policia Científica es personarà aquesta vesprada a la gasolinera BP per a continuar en la investigació.
513 Visites

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*

code

Hola!!