Inaugurat el primer camp de gespa artificial de Pego

Es tracta del principal camp de futbol del municipi, el Camp Cervantes, on es juguen els partits oficials del primer equip. A partir d’ara, es reforçarà el Cervantes com a camp de referència, ja que serà on jugaran i totes les categories del Pego CF. La inauguració va tenir lloc abans del partit que va enfrontar al València CF Veterans al Pego CF Veterans per a commemorar els 25 anys de la Penya Valencianista de Pego. De gom a gom, així estava el Camp de Futbol Cervantes ahir de vesprada per a commemorar els 25 anys de la Penya Valencianista de Pego. Davant tota eixa gent es va donar pas a la inauguració del primer camp de gespa artificial de la localitat, el Camp Cervantes. La regidora d’Esports, Marian Tamarit, confirmava que ahir “era un dia important per a l’esport del futbol de Pego”, ja que es reunien per a inaugurar “unes noves instal•lacions” que deixen “enrere totes les incomoditats patides”. Tamarit ressaltava que “el resultat està ja a la vista i l’objectiu queda complit”, ara “tenim un camp per a què tots puguen fer ús d’ell, tant majors com menuts, un camp per a tots”. La regidora d’Esports també recordava i subratllava que és un camp “per a cuidar-lo perquè ha suposat un gran esforç tant des del punt de vista econòmic com personal i entre tots hem de garantitzar que dure molts anys”. Desitjava Tamarit que “aquest camp contribuisca a promoure l’esport del futbol i que aporte molts èxits a tots els seus jugadors”.

L’alcalde de la localitat, Carmelo Ortolà, explicava que s’ha fet aquest canvi de gespa perquè “és l’únic camp que hi ha dins del poble, és el més proper per a les persones majors i la quantitat de xiquets jugant dispersos per la resta de camps era molta, així que aquesta era l’única manera d’unir-los a tots i concentrar els serveis.” Informava Ortolà que el Cervantes de gespa artificial “és un camp que s’ha finançat 100% per l’ajuntament i el que es vol és que el gaudiu tots els xiquets”.

Durant l’acte de commemoració dels 25 anys del naixement de la Penya Valencianista de Pego, els seus socis junt al Pego CF van destacar diverses personalitats pegolines importants dins la història del futbol pegolí. En primer lloc es va reconèixer la figura de Fernando ‘Randero’. Després es va homenatjar a tots els que han estat presidents que han estat al capdavant del club roget.

Es va seguir amb el record a Salvador de Guinea, soci fundador president de la Penya Valencianista de Pego. Ell va ser qui va aconseguir, feia ahir 25 anys, que el València CF, jugara per primera vegada a Pego, al Camp Cervantes.

Amb l’entrega d’una placa commemorativa al capità del València CF Veterans, Ricardo Arias, la Penya Valencianista estava a punt de donar a pas a l’inici de l’encontre, però abans, es va fer un minut de silenci en memòria de Fernando Pascual i Salvador Frau.

Canviant d’esport, recordar que hui comença la fase prèvia del III Obert de Tennis ‘Vila de Pego’ al Club de Tennis.

578 Visites

Deixa un comentari